3D szempilla hosszabbítás - JELENLEG EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK NEM IGÉNYBEVEHETŐ

Hosszabb - sürübb - vastagabb

Gyönyörü szempilla akár 2 hónapon át!

   

- Természetes, mint a valódi szempilla
-  Víz-, könny- és izzadtságálló
-  Nem kell változtatni szokásos életvitelén
-  Nem roncsolja a saját szempillákat
-  Súlytalan, használata kényelmes
-  Különböző hosszúságban, vastagságban és színben választható
-  Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal
-   Akár 2 hónapig is tart

 

 

Gyönyörű szempillák bárhol, bármikor!

Forradalmian új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A 3D szempilla tartós szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt.

A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz egy a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel (1,5-2 hónap) távoznak.

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D szempilla rendszer sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét.

A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük az Ön igényét és eredeti szempilláját. A 3D műszempilla rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, két különböző vastagságban.

A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D műszempilla rendszert - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti.

A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintet. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes!

Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

Nézd meg, hogy készül!

Mennyire tartós a 3D müszempilla?

A jó minőségű termékekből, képzett és gyakorlott szakember által elkészített szempilla egyéni adottságoktól függően akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel hullik ki. Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen szemednek fontos az ápolási tanácsok pontos betartása! A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszajönni, hogy az ez idő alatt kihullott szempilláit pótoljuk.

Hogyan gondozzam a 3D müszempillámat?

-  2 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat
-  Ne szaunázz 48 órán belül
-  Ne göndörítsd a szempilláid
-  Ne fesd tartós szempillafestékkel szempilláid
-  Ne használj vízálló szempillaspirált
-  Ha használsz szempillaspirált csak a szempillavégeket fesd be, ehhez is használj a 3D Lashes™ szempillaspirált
-  Kerüld a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosóst egyáltalán ne használj

Árak

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros