Zsírbontás orvosi elektroporációval

mélyen hatékony zsírbontó és testfeszesítő AgeAttraction szuperkoncentrátummal

A mezoterápiás zsírbontó kezelés egy töretlen sikernek örvendő módszer már évek óta, azokra a lefogyhatatlan területekre, ahol a zsírszövet genetikailag, és hormonálisan meghatározott területeken alaki deformitást okoz. Leggyakrabban ezekre a területekre a zsírleszívást alkalmazzák, de az eredmény sajnos nem minden esetben végleges, sőt, és a zsírpárna újból megjelenik ugyanazon a területen, vagy máshol. A mezoterápia nem a leggyorsabb eljárás a zsírleszíváshoz viszonyítva, ugyanis általában 4-6-8-10 alkalom kell a végeredmény eléréséért, azonban sokkal olcsóbb, és a fenntartása is sokkal könnyebb, nem beszélve a műtéti kockázat teljes hiányáról.

Kezelhető területek:

 

toka,

felkar,

hát,

has,

csípő,

fenék,

comb,

belsőcomb,

lovagló,

térd.

 

 

 

Speciális technológiával mélyen a kötőszövetekig jutattjuk a zsírbontó hatóanyagokat!

A kezelés során egy speciális zsírbontó és kötőszövet feszesítő hatóanyagot juttatunk egy egyedülálló elektroporációs technológiával a bőr irha rétegeiig!

 

Az elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegébe juttathatók. A valódi elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.


A MESO I Laser készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

 

Zsírbontó, feszesítő és karcsúsító SZUPERKONCENTRÁTUM
Anti-cellulit hatóanyag

A kezelést olyan szuperkoncentrátummal végezzük (SECRET SMOOTHING CONCENTRATE) amely innovatív anti-cellulit összetevőt tartalmaz, és két, klinikailag is bizonyított, többszörösen hatékony, hatóanyagkomplexel van kiegészítve!

 

Felgyorsítja a zsírlebontó folyamatokat

Az alkalmazott hatóanyagkomplex csökkentő hatásúak a zsírképződésre. Ezzel párhuzamosan, a komplex támogatja a lipolízist, azaz elősegíti a zsírégetést, és felgyorsítja a zsírlebontó folyamatokat!

 
Csökkenti a zsírsejtek méretét

A szuperkoncentrátum  klinikai tesztek során is bizonyította a zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatását.

 

Feszesít

A hatóanyag komplex továbbá célzottan támogatja a zsírbontáshoz nélkülözhetetlen bőr rugalmasítást és annak feszessé tételét.

Bőrt terhelő alkotóelemektől mentes!

Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt, intenzív hatású és mégis gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok.

És még egy fontos érv:

Nem lesz löttyedt a bőröd!

A mezoterápiás zsírszobontás után nem fenyeget a zsírpárna feletti bőr löttyedté válása, csüngése. A térfogatváltozás ugyanis lassú, folyamatos, nem alakul ki a bőr alatt szövethiány, üreg. Nem károsodik anatómiailag a vér, és a nyirokkeringés, amit a műtéti zsírszívás feltétlenül károsít.

Kezelés árak:

Age-attraction - Secret Smoothing Lézeres zsírbontás orvosi elektroporációval

4 900 Ft

Age-attraction - Secret Smoothing Cellulit kezelés és feszesítés

4 900 Ft

Please reload

Anti-cellulit és alakformáló gél otthonra

 

Egyedülálló anti-cellulit és alakformáló gél mely élénkítő hatású, rendkívül koncentrált tápláló formulájának segítségével segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését és az alakformálást. A válogatott hatóanyagok kombinációja a bőrt rugalmasabbá teszi és erősíti annak szerkezetét. Hatása gyorsan látható, és érezhető.

Hatása/Hatóanyagok:
A SECRET SMOOTHING CONCENTRATE egy innovatív anti-cellulit összetevőt alkalmaz, két, klinikailag is bizonyított, többszörösen hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag komplexel kiegészítve. Az alkalmazott hatóanyagkomplexek csökkentő hatásúak a zsírképződésre, és meggátolja az új zsírsejtek kialakulását. Ezzel párhuzamosan, a komplex támogatja a lipolízist, ezzel elősegítve a zsírégetést, és segítve a zsírlebontó folyamatok felgyorsítását. A klinikai tesztek során is bizonyított zsírsejtekre gyakorolt méretcsökkentő hatásuk segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését is. A hatóanyag komplex továbbá célzottan támogatja a zsírbontáshoz nélkülözhetetlen bőr rugalmasítást és annak feszessé tételét.

A készítmény nem termokatív, így egész testre is használható extrafeszesítő!

Használata:

Cellulit kezeléséhez, alakformáláshoz:
Naponta kétszer, kúra szerűen bemasszírozni a kezelendő területre, 6 héten át. Hatása fokozható és az eredmény gyorsítható a Beta Hydroxy peelinggel történő helyi előkezeléssel.

Feszesítő hatású testápolóként:
Naponta egyszer, tisztálkodás után, bekenni a bőrt. Nagyon kevés gélt kell használni, mert rendkívül erős, és így is eredményes.
Kiszerelés: 200 ml

Lista ár: 17 990 Ft

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros