Babor Adventi ampulla naptár

A BABOR 2021-ben is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette innovatív ampulláit az Adventi Ampulla Naptár formájában.

A sorszámozott ablakocskák mögött 24 db szépségelixír rejtőzik, melyek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 24 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy az ünnepekre a legszebb formádban tündökölhess!

​A BABOR szépségampullái egyedülálló receptúráik révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban. Exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, titkuk a koncentrált hatóanyag-tartalomban rejlik. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így gyorsabb és látványosabb eredményt érhetsz el használatukkal. Alkalmazásuk meglehetősen egyszerű. Letisztítás után vidd fel az adott napra szóló ampullát arcbőrödre, majd finom mozdulatokkal kenegesd el az arcodon, dekoltázsodon!

Babor adventi ampulla naptár
Babor adventi ampulla naptár

Ampulla naptár tartalma

2x Hydra Plus ampulla: A hialuronsav intenzív hidratálást biztosít és tartósan kiegyensúlyozza a bőr nedvességszintjét.

2x Algae Vitalizer ampulla: A plankton alga kivonattal vitalizálja és hidratálja a bőrt.

2x Stress Control ampulla: Csökkenti a stressz okozta kipirosodást és érzékenységet. Az arcbőr nyugodt, simább és fiatalosan ragyogó lesz.

2x Beauty Rescue ampulla: Erősíti a bőrödet, mely ellenállóbb és ragyogóbb lesz.

3x Active Night ampulla: Aktiválja a bőrregenerációhoz szükséges sejteket az éjszaka folyamán. Aktívan regenerálja a bőrsejteket éjszaka

3x 3D Firming ampulla: Minimalizálja a ráncokat és feszesíti a kontúrokat. A szerves szilícium és a sárga mák kivonatainak aktív hatóanyag-összetétele javítja a szövetek feszességét és bőröd rugalmasságát

3x Lift Express ampulla: A lifting hatás azonnal simává varázsolja a bőrt.

2x Grand Cru The Rose ampulla: Damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. Tökéletes bőrfiatalítás regeneráló tulajdonságokkal és azonnali hatással

3x Grand Cru The White ampulla: Fehér alba rózsa kivonattal egyenletes és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Tökéletesen fiatalos ragyogás a javított bőrszerkezetnek köszönhetően

2x Grand Cru The Black ampulla: Black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. Tökéletes védelem a káros környezeti hatások okozta korai bőröregedés ellen

Ára: 21 900 Ft 
 + INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 

+ Van belőle raktáron
+ MOST Ingyenes házhoz szállítás
+ Kíváló minőségű csomagolás


Für Melinda
mesterkozmetikus

19 éve BABOR kozmetikus - BABOR Gyémánt szalon tulajdonos

A Mesterkozmetikus véleménye

​Drága?

​Nyilván nem olcsó,

de azok akik minden évben megvásárolják pontosan tudják, hogy mindig jelentősen olcsóbb egy ilyen kollekció mintha azokat külön-külön vásárolná meg, a hatása a kúrának pedig önmagáért beszél.

Nem csak a vásárlók, hanem a szakma is rajong ezekért a különlegességért. A BABOR koncepciója, a tökéletességre való törekvés. 

A legmagasabb minőségi standard az ami garancia arra, hogy látványos és professzionális bőrápolást nyújtsunk nők ezreinek nap mint nap és ha egy nő jól érzi magát a bőrében beragyogja környezetét.
Ez a mi hitvallásunk és küldetésünk.

Amitől igazán fantasztikus az idei Babor Ampulla Naptár?

Ebben az évben a BABOR legkülönlegessebb sorozatainak ampulláit is a naptárba rejtette. Találsz benne Grand Cru és Lift Express Fluid-ot is.

Mitől különlegesek ezek az ampullák?

​A Grand Cru kiadással a BABOR egy exkluzív és rendkívüli ampulla kezelést hozott létre a különösen igénybe vett bőr számára. Három teljes összhangban lévő ampulla koncentrátum exkluzív rózsa kivonattal, magas hatékonyságú és mindenre kiterjedő anti-aging élménnyel.

​Lift Express Fluid Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A "Lift Express" complex vörös micro-alga kivonattal és kíváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét.