babor adventi ampulla naptár 2020

Babor Adventi ampulla naptár 2020

Így használd:

A BABOR 2020-ban is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette innovatív ampulláit az Adventi Ampulla Naptár formájában.

 

A sorszámozott ablakocskák mögött 24 db szépségelixír rejtőzik, melyek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 24 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy az ünnepekre a legszebb formádban tündökölhess!

A BABOR szépségampullái egyedülálló receptúráik révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban. Exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, titkuk a koncentrált hatóanyag-tartalomban rejlik. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így gyorsabb és látványosabb eredményt érhetsz el használatukkal. Alkalmazásuk meglehetősen egyszerű. Letisztítás után vidd fel az adott napra szóló ampullát arcbőrödre, majd finom mozdulatokkal kenegesd el az arcodon, dekoltázsodon!

2x Hydra Plus: A hialuronsav intenzív hidratálást biztosít és tartósan kiegyensúlyozza a bőr nedvességszintjét.


2x Algae Vitalizer: A plankton alga kivonattal vitalizálja és hidratálja a bőrt.


2x Stress Control: Csökkenti a stressz okozta kipirosodást és érzékenységet. Az arcbőr nyugodt, simább és fiatalosan ragyogó lesz.


2x Beauty Rescue: Erősíti a bőrödet, mely ellenállóbb és ragyogóbb lesz.


3x Active Night: Aktiválja a bőrregenerációhoz szükséges sejteket az éjszaka folyamán. Aktívan regenerálja a bőrsejteket éjszaka


3x 3D Firming: Minimalizálja a ráncokat és feszesíti a kontúrokat. A szerves szilícium és a sárga mák kivonatainak aktív hatóanyag-összetétele javítja a szövetek feszességét és bőröd rugalmasságát


3x Lift Express: A lifting hatás azonnal simává varázsolja a bőrt.


2x Grand Cru The Rose: Damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt.  Tökéletes bőrfiatalítás regeneráló tulajdonságokkal és azonnali hatással


3x Grand Cru The White: Fehér alba rózsa kivonattal egyenletes és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Tökéletesen fiatalos ragyogás a javított bőrszerkezetnek köszönhetően


2x Grand Cru The Black: Black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. Tökéletes védelem a káros környezeti hatások okozta korai bőröregedés ellen

Ára: 21 900 Ft   

 + INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Van belőle raktáron 

Most INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Kiváló minőségű csomagolás

Für Melinda
mesterkozmetikus

19 éve BABOR kozmetikus - BABOR Gyémánt szalon tulajdonos

Drága?

Nyilván nem olcsó,
de azok akik minden évben megvásárolják pontosan tudják, hogy mindig jelentősen olcsóbb egy ilyen kollekció mintha azokat külön-külön vásárolná meg, a hatása a kúrának pedig önmagáért beszél.

Nem csak a vásárlók, hanem a szakma is rajong ezekért a különlegességért. A BABOR koncepciója, a tökéletességre való törekvés. A legmagasabb minőségi standard az ami garancia arra, hogy látványos és professzionális bőrápolást nyújtsunk nők ezreinek nap mint nap és ha egy nő jól érzi magát a bőrében beragyogja környezetét.

Ez a mi hitvallásunk és küldetésünk.

Amitől igazán fantasztikus az idei Babor  Ampulla Naptár?

 

Ebben az évben a BABOR legkülönlegessebb sorozatainak ampulláit is a naptárba rejtette. Találsz benne Grand Cru és  Lift Express Fluid-ot is.

 

Mitől különlegesek ezek az ampullák?

A Grand Cru kiadással a BABOR egy exkluzív és rendkívüli ampulla kezelést hozott létre a különösen igénybe vett bőr számára. Három teljes összhangban lévő ampulla koncentrátum exkluzív rózsa kivonattal, magas hatékonyságú és mindenre kiterjedő anti-aging élménnyel.

Lift Express Fluid Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A “Lift Express” complex vörös micro-alga kivonattal és kíváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét.

További exclusive karácsonyi Babor ajándékok:

BABOR ReVersive 2020

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros