BABOR Adventi ampulla naptár

A BABOR 2021-ben is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette innovatív ampulláit az Adventi Ampulla Naptár formájában.

A sorszámozott ablakocskák mögött 24 db szépségelixír rejtőzik, melyek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 24 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy az ünnepekre a legszebb formádban tündökölhess!

Babor Húsvéti Ampulla tojás 2021

Exkluzív bőrápolás 

BABOR húsvéti  ampulla 2021
BABOR húsvéti ampulla 2021

15 990 Ft
[Most ingyenes kiszállítással]

Megérkezett az elmúlt évek egyik legszebb Húsvéti Ampulla Tojása!

Ébreszd fel bőrödet téli álmából a BABOR 14 napos ampullakúrájával, amelyet most exkluzív, rózsa mintás tojásba csomagoltunk! A kúrát az exkluzív Grand Cru rózsa ampullák koronozzák meg, amelyek anti-aging hatást és azonnali ragyogást biztosítanak a bőrnek..

A sorszámozott ablakocskák mögött 14 db szépségelixír rejtőzik, melyek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 14 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy az ünnepekre a legszebb formádban tündökölhess!

​A BABOR szépségampullái egyedülálló receptúráik révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban. Exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, titkuk a koncentrált hatóanyag-tartalomban rejlik. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így gyorsabb és látványosabb eredményt érhetsz el használatukkal. Alkalmazásuk meglehetősen egyszerű. Letisztítás után vidd fel az adott napra szóló ampullát arcbőrödre, majd finom mozdulatokkal kenegesd el az arcodon, dekoltázsodon!

8x hatékonyabb mint a krémek

A BABOR leginnovatívabb termékei a kozmetikai ampullák, melyekben átlagosan 8szor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

Egyedülállóan innovatív

​A BABOR szépségampullái egyedülálló receptúráik révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban.

14 napos bőrápolási kúra

egy célzott, 14 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy tavaszra a legszebb formádban tündökölhess! 

Babor Húsvéti ampulla tojás
Babor Húsvéti ampulla tojás

Babor ampulla tojás tartalma:

1 x Pollution Protect ampulla - A környezeti hatásoknak kitett bőrt védi, erősíti és kifinomulttá varázsolja. A probiotikus aktív összetevők és a természetes anti-oxidánsok serkentik a sejt anyagcserét, segít semlegesíteni a szabad radikálisokat és aktiválja a bőr saját védelmi rendszerét az UV sugárzás, kék fény vagy a légszennyezés ellen. Javítja a sejtek gyógyulási mechanizmusait, és segíti a bőröregedés elleni küzdelmet.

​1 x Stress Control ampulla - Megelőzi a stressz okozta bőröregedést, illetve enyhíti a tüneteket, mint például a stressz miatti ráncok és kipirosodás. A multiaktív komplexum szabályozza a kortizol szintet, segít ellazítani az arcvonásokat és csökkenti a bőr érzékenységét, kipirosodását. Az arcbőr nyugodt, simább és fiatalosan ragyogó lesz.

2 x Hydra Plus ampulla - a hialuronsavval garantálja az intenzív hidratálást. Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.

2 x Perfect Glow ampulla - látható fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A bőr sima, friss és természetesen ragyogó lesz. Intenzíven hidratálja a bőrt, míg a fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják. Rendszeres használat mellett a PerfectionPeptides P3 elősegíti a bőr megújulását. A kakaó peptidek megkötik a szabadgyököket, védenek a kékfény káros hatásai és korai bőröregedés ellen.


1 x Active Night ampulla - Éjszakai bőrregeneráció - a szépítő alvásért.

A szépítő alvás utáni ébredésnél bőröd friss és ragyogó lesz.

A feketefűz kérgének és a fekete algának a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisban. Szarvasgomba kivonatot is tartalmaz


2 x 3D Firming ampulla - A regenerációra szoruló bőr simábbnak és ezzel egyidőben feszesebbnek tűnik. Segít fokozni a bőr rugalmasságát és csökkenti a "toka-hatást".

A szerves szilícium, a bodzavirág kivonat és a sárga szarumák javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát. A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt.

1 x Precious Collection - Rose Gold Energy ampulla - Tengeri eredetű poliszacharidok és alfa-glükánban gazdag hatóanyag segítségével támogatja a bőr vitalitását és sejtjeinek megújulását.

​1 x Precious Collection - Gold Volume ampulla - Azonnali lifting hatás a szuharkivonatnak és a galaktomannánnak köszönhetően. Hidratál és védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a kávé őssejtek, duo-hialuronsav és a szőlőből származó polifenolok révén.

2 x Lift Express ampulla - A "Lift Express" complex vörös micro-alga kivonattal és kíváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét. Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést kölcsönöz a bőrnek.


1 x Precious Collection - Platinum Lift ampulla - Hétszeres hatóerő a bőr öregedése ellen: javítja a nedvességet, a szilárdságot, csökkenti a ráncok mélységét, fokozza a rugalmasságot, segíti a bőr védelmi funkcióit és regenerál. Köszönhetően a havasi rózsa őssejt kivonatnak, a galaktomannánnak és a szuharkivonatnak

[14 db 2ml ampulla]

Ára: 15 990 Ft

A mesterkozmetikus véleménye

Für Melinda | mesterkozmetikus
Für Melinda | mesterkozmetikus

Für Melinda
mesterkozmetikus

18 éve BABOR kozmetikus - BABOR Gyémánt szalon tulajdonos

Drága?

​Nyilván nem olcsó,

de azok akik minden évben megvásárolják pontosan tudják, hogy mindig jelentősen olcsóbb egy ilyen kollekció mintha azokat külön-külön vásárolná meg, a hatása a kúrának pedig önmagáért beszél.

Nem csak a vásárlók, hanem a szakma is rajong ezekért a különlegességért. A BABOR koncepciója, a tökéletességre való törekvés. A legmagasabb minőségi standard az ami garancia arra, hogy látványos és professzionális bőrápolást nyújtsunk nők ezreinek nap mint nap és ha egy nő jól érzi magát a bőrében beragyogja környezetét.

Ez a mi hitvallásunk és küldetésünk.

Így használd az ampullákat

Ampulla tojás evolúció

A Babor Húsvéti tojás 2014-es megjelenése óta a tavaszi bőrápolás meghatározó terméke.