Babor HSR Lifting kezelés

A kezelések eredményeképpen hatékonyan lehet késleltetni az öregedés jeleit: a sejtek élettartalmát és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lelassítja.

Ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek és az arcszín fiatalosan frissnek hat.

A többéves know-how és a több területet átölelő kutatás eredményeként ismét sikerült innovatív hatóanyag-összetevőket azonosítanunk, melyek az idő jegyeit nem csak csökkentik, hanem a bőröregedést is jelentősen késleltetni tudják. 50 év nem fog többé 50 évnek látszani.

HSR® lifting – Már jóideje megvolt a válaszunk a ráncképződés okaira, mielőtt a „lifting” – szó használatba jött. Legújabb kutatásunk azonosította a ráncképződés három fő okát:


1. anyag- és rugalmasság vesztés
2. lassuló anyagcserefolyamatok a szövetben 
3. bőrmátrix megkeményedése

Ez a három ok kölcsönösen összefügg, a ráncok elleni harc akkor hatékony, ha egyidejűleg lépünk fel a három tényező ellen.
 

A HSR® liftinggel a BABOR kutatói csoportja a kozmetikai „lifting” területén ismét újító volt, azzal hogy kifejlesztette az egyedülálló HSR® Lifting Integral Complexet, mely a ráncképződés fő okai ellen lép fel. A három különösen nagy hatékonyságú aktív összetevő tökéletes mennyiségben és kombinációban egy átfogó „lifting” hatást hoz létre:

HSR® Lifting Integral Complex - ÚJ
1. Multitendyn -Serkenti a kollagén- és elasztin rostok képződését, ezáltal erősíti a szövetet. Javítja a kontúrt.
2. Liftolution - Létrehoz egy hálózati szerkezetet, erősíti és azonnali micro-lifting hatást hoz létre.
3. Glyco-Stop - Belülről csökkenti a ráncokat a kollagénrostok glikációjának megelőzésével. 

Ez a teljeskörű emelő hatás, láthatóan és folyamatosan csökkenti a ráncokat. A bőr kisimultabb és a kontúr feszesebb – már az első naptól.

Célcsoport HSR lifting
Ránctalanító soroazt a 40+ korosztály számára, akiknek a bőre már egyértelműen veszített feszességéből és tónusából. A bőrön egyre több ránc jelenik meg, az anyagcsere lelassult, a bőr alultáplált és oxigénhiányos.

Babor HSR® de luxe kezelés

Az emberi sejtek belsejével kapcsolatos kutatások során megfejtettük a legnagyobb rejtélyt: a sejtöregedés okát. Ez a tudás kombinálva az intenzív működés használatában szerzett tapasztalatokkal, a kiemelkedő hatékonyságú, a természetes aktív összetevőkkel arra késztetett minket, hogy kifejlesszük az évtized legátfogóbb és leghatékonyabb öregedésgátló termékcsoportját: a HSR® de luxe-t.

A kiemelkedő hatékonyságú aktív összetevők tökéletes kombinációja a HSR® Telovitin és a HSR® Lifting Integral Complex kombinálva a ritka Fekete Gyöngy kivonata, mely, mint egy szépségkatalizátor késlelteti az öregedés jeleit. A sejtek élettartalmát és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lellassítja. Ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek és az arcszín fiatalosan frissnek hat. A bőr láthatóan kisimul és rugalmasabbá válik.

HSR® Telovitin + Lifting Integral Complex + Fekete Gyöngy - ÚJ
1. HSR® Telovitin - Innovatív hatóanyag, mely Nobel díjas kutatói munkán alapul, a bőröregedés eredete ellen lép fel – sejtéleterő! –Stabilizálja a telomereket (kromoszómák csúcsainál lévő szerkezet), ezáltal figyelemreméltóan megnő a sejtek élettartama.
2. HSR® Lifting Integral Complex - A ráncosodás fő okai ellen harcol. Lásd a HSR® lifting
3. Fekete Gyöngy kivonat - A fekete gyöngy – ritka tengeri ékszer – a tökéletesség szimbóluma.

A kivonat a fekete gyöngyből kinyert 20 féle aminosavat és sok ásványi nyomelemet tartalmaz. (pl. cink, szelén, lithium, foszfor, jód, vas és magnézium). Ez a kiegyensúlyozott összetétel fenntartja a bőr funkcióit és szinergetikus hatást hoz létre. Ez intenzíven elősegíti a nagyhatékonyságú bőrápoló-összetétel hatását.

Célcsoport HSR de luxe
Exkluzív sorozat átfogó anti-aging hatással a bőröregedés megelőzésére, lelassítására és átfogó kezelésére. A bőröregedés 30+ korosztálynál kezdődik és a ráncok megjelenésén túl sok-sok egyéb tényezőn tettenérhető.
Ajánlott a 30+ korosztály számára megelőzés céljából, 40+ korosztálynak a bőröregedés lassítására, a már megjelent apró ráncok ellen és a bőrrugalmasság növelésére. Ajánlott az 50+ korosztálynak, fentieken túl az öregségi foltok kezelésére

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros