Szépség a letisztítással kezdödik

A szépség a letisztítással kezdődik. Ez az alapja a fiatalos külsőnek, a ragyogóan gyönyörű bőrnek, mert a bőrápolási termékek teljes hatásukat csak a tökéletesen letisztított bőrön tudják kifejteni.

Egy ideális letisztítónak számos követelménynek kell megfelelnie. Egyszerre kell tökéletesen letisztítania a bőrt, anélkül, hogy túl olajossá tenné azt, vagy éppenséggel kiszárítaná, és egyúttal a védő savköpeny sem sérülhet. A BABOR hidrofilikus, növényi alapú letisztító olajok magas fokon tesznek eleget mindezen követelménynek.

Értékes, természetesen szűz olajok, és hűvös, tiszta víz. 1955-ben Dr. Michael Babor, a BABOR alapítója és névadója, elsőként állapította meg, hogy a természetes letisztítás legideálisabb módja az olajok, növényi kivonatok és tiszta víz kombinációja. Megalkotta a  hidrofilikus olajokat, melyek a HY-ÖL® nevet kapták. (Hydrofilikus letisztító Olaj = HY- ÖL)

A hidrofilikus olajok (szójaolaj, szezámolaj, mogyoróolaj) ún. vízkedvelő olajok, melyek vízzel együtt egy olyan letisztító emulziót képeznek,  melyet aztán igen könnyű eltávolítani.

Mivel a HY-ÖL® növényi alapú olajokból készül, melyek vízzel keverhetők, a további tonizálás nem szükséges. A vízben lévő kálcium és só miatt (ellentétben az ásványi olajokkal) a későbbiekben mitesszerek megelőzése érdekében történő letisztítás nem szükségeltetik.

Miért hideg vízzel képezzünk emulziót?


A hideg vízzel érintkezve a bőrben azonnal összehúzódnak az erek, majd rögtön ki is tágulnak, így növelve ezzel a keringést (melyet már Kneipp lelkész is felismert). A bőrszövet számára a megnövekedett keringés jobb oxigénellátást és tápanyagfelvételt jelent, egyúttal a későbbiekben felvitt aktív összetevők jobb felszívódását.

A hidrofilikus olajjal történő letisztításhoz alapvető fontosságú a bőrtípusnak megfelelő Phytoactive. Már a letisztítás alatt hidratálja és kezeli a bőrt, míg a bőr felszívóképessége megnő. A fitoaktívok növényi kivonatok olyan kombinációja, mely a letisztítás alatt a bőr különböző igényeit kielégíti. Továbbá a HY-ÖL® és Phytoactive kombinációját könnyebb elegyíteni és eltávolítani is.

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_napár_2020.webp