BABOR gyémánt referencia kozmetika 

2002-óta

A Medical Beauty Centrum - Melissza kozmetika 2002-óta a dunaújvárosi régió kizárólagos Babor referencia üzlete. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt ahol megismerkednek a Babor cég által kifejlesztett, világújdonságnak számító kezelési tervekkel.

Babor partner 2002 óta

19. éve a Babor Magyarország dunaújvárosi régiójának kizárólagos referencia üzlete.

BABOR Arany Rózsa kitüntetés

2008-óta a Babor legmagasabb Gyémánt minősítéssel rendelkező kiemelt partnere.

Gyémánt referencia kozmetika

2008-óta a Babor legmagasabb Gyémánt minősítéssel rendelkező kiemelt partnere.

Online értékesítési díj

2021-ben első helyezést értünk el a magyarországi online értékesítési versenyben

babor webshop
babor webshop

Babor webshop

Válogass itt és most és pár nap múlva az otthonodban élvezheted professzionális bőrápolást  

Fedezd fel legszebb önmagad a Baborral

Babor - webshop
Babor - webshop

Babor professzionális termékek otthonra

Ismerd meg a Babor professzionális termékeit és otthon is folytasd a bőröd ápolását a speciális hatóanyagokkal, összhangban a kozmetikában kapott kezelésekkel. Így lesz teljes a bőröd ápolása egész évben!

Babor - webshop
Babor - webshop

Babor arc- és dekoltázs kezelések

A BABOR egyénre szabott bőrápolási speciális összetevőket ötvöz a legigényesebb bőrök számára. Intenzív kozmetikai anyagként az innovatív, precíziós formulákat az orvosi kutatások alapozták meg. Ideális a bonyolultabb bőrkép ápolásához.

Babor - Ampulla naptár 2022
Babor - Ampulla naptár 2022

ÚJDONSÁG | Babor Húsvéti Ampulla Naptár 2022

Az idei Tojásban is megtalálhatóak a rendkívül hatékony, luxus Precious Collection ampullák!

Töltsd fel bőröd a Rose Gold Energy, Gold Volume és Platinum Lift ampullák segítségével, melyek már néhány másodperc alatt kifejtik hatásukat.

Most 44%-ot takaríthatsz meg + INGYENES szállítással

Best of Babor termékek

Babor - Cleanformance
Babor - Cleanformance

CLEANFORMANCE 

Vegán. Tiszta. Hatékony. Parabén, ásványi olaj, mikroműanyag és szilikonmentes hatóanyagokkal biztosítja az egészséges, ragyogó bőrt. Az összetevők 98%-a természetes eredetű és különös ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Babor - Dr babor
Babor - Dr babor

DOCTOR BABOR

A DOCTOR BABOR egyénre szabott bőrápolási speciális összetevőket ötvöz a legigényesebb bőrök számára. Intenzív kozmetikai anyagként az innovatív, precíziós formulákat az orvosi kutatások alapozták meg. Ideális a bonyolultabb bőrkép ápolásához.

Babor - ampulla
Babor - ampulla

BABOR AMPULLA KONCENTRÁTUMOK

A koncentrált aktív hatóanyagok révén az ampullák sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

babor ampullák
babor ampullák

Hogyan szépülhetünk ampullával?

Valódi hatóanyag bomba már otthonra is

Bizonyára Te is észrevetted már, hogy vannak nők, akiknek az arcbőre már kora reggel is ragyog, sima és feszes. Érdekel, hogy mi a titkuk?

A titok a hatóanyagokban rejlik.


A kozmetikai ampullák nők millióinak a szívét hódították meg, éppen azért, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek legnagyobb szüksége van.
A letisztítótól kezdve a különböző krémekig mindent megkaphatsz kozmetikusodtól.
Mindezek közül azonban a legkülönlegesebbek az ampullák. A BABOR leginnovatívabb termékei a kozmetikai ampullák, melyekben átlagosan 8szor több hatóanyag található, mint a krémekben általában. A BABOR ampullák hatása különleges, ezt a folyamatos kutatás és a kifinomult gyártási folyamat garantálja. A BABOR 15 millió darabot gyárt évente, ezzel világelső a kozmetikai ampullagyártás terén.

Speciálisan minden bőrproblémára készülnek ezek a kis üvegcsébe zárt hatóanyag bombák, és talán nem egyszerű eligazodni közöttük. Ezért bízd magad szakértő kozmetikusainkra! A BABOR szakemberei minden alkalommal, mikor találkoztok, bőrdiagnózist végeznek és ezért pontosan tudják, hogy mire van szüksége bőrödnek az adott időszakban. A következő fontos dolog, hogy ne elégedj meg azzal, hogy havonta rendszeresen eljársz a kozmetikába, hanem fogadd el a szakember tanácsát és használd nap, mint nap a professzionális kozmetikai termékeket otthon is!
Ha minden nap elvégzed a szokásos arctisztítási műveletet, majd felviszed a számodra legmegfelelőbb BABOR ampullát, akkor reggelre olyan lesz a bőröd, amilyenre mindig is vágytál.