Karcsúsítás, alakformálás a kívánt pontokon

Bio-computeres alakformálás

Talán kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjaink mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az izmaink egy szigorúan meghatározott hierarchikus sorrendben érhetők csak el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk. Az alakért felelős, nagy tömegű izmok több hónapos tornáztatást igényelnek szakavatott tréner irányításával. Ezek a tónusokat vesztett izmok csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe.

Az Ultratone fizioszekvenciálisan optimalizált programjai másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra elérik az izomszövetek 100%-át. Az Ultratone biostimuláció révén tehát éppen a nagy motoros egységek reagálnak először.

Ezáltal a hagyományos tornához képest többszörös hatékonyság tapasztalható. Ezzel a technikával csak a célizmok aktivizálása történik meg, és azon test területek megerősödése és megvastagodása elmarad, amelyek esztétikailag nem kívánatosak. Az izmok aktivizálásával párhuzamosan a speciális Ultratone subimpulzus együtt, az alacsonyfrekvenciás, széles impulzusszélességű biostimulációs mintával lebontja a zsírszövetet. A Trigliceridek szabad zsírsavakká alakítása révén, amelyet azután a nyirokrendszeren keresztül kiöblítünk, és végül a szervezetből eltávoznak.

 

A 30-40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhségérzet nélkül.

Testkezelések

- Karcsúsítás és súlycsökkentés

- Mélyizom tónus fokozás és lifting

- Izom kidolgozás, erősítés és átformálás

- Cellulitisz kezelés

- Nyirok masszázs, méregtelenítés

- Mellemelés, karok és kezek feszesítése

- Csípő, comb és popsi emelés, karcsúsítás

- Medencefenék, szülés utáni kezelés, testtartás  javítás és rehabilitáció

- Mélynedvesség infúziós, tónusfokozó karbantartás arc és test számára,

- ultragyors méretcsökkentéssel

Arckezelések

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás, rizikó mentes arckezelő technológia. Egy programon belül:

- face-lifting

- bőrsejt fiatalítás

- feszesítés

- tónus fokozás

- nedvesség infúzió

A készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone bio-computer optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, kíméli az izületeket és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől.

 

Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

A 40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhség érzet nélkül.

Az Ultratone technikát fejlesztő tudósok célkitűzése kezdettől fogva az volt, hogy kellemes kezelés érzet mellett a lehető leghatékonyabb rendszert fejlesszék ki.

Ezért szakítaniuk kellett mind a kellemetlen és szúrós áramérzetet keltő ingeráramos technikával, mind pedig a kellemes kezelés érzet elérését területenként négy elektróda szükségességével elérő interferenciás készülékek hagyományos megoldásaival.

Az Ultratone olyan rendszert fejlesztett ki, amely területenként mindössze két elektródával képes biztosítani a teljesen sima kezelés érzetet. A titok egy speciális, az emberi agy természetes jeléhez hasonló bio-elektromos impulzus, az úgynevezett Ultrawave® hullámforma, amelyet az Ultratone fejlesztett ki és szabadalmaztatott. Ennek segítségével egy 20 elektródás Ultratone berendezéssel egy időben óriási hatásterületen, 10 különböző testrészen tudunk kezelést végezni. Ezzel többszörösére fokozhatók a kezelések alatt elérhető eredmények, a kellemes kezelés érzet fenntartása mellett.

 

Az extra hatékonyság megvalósításához az Ultratone berendezéseknek szintén speciális eszközei vannak. A hagyományos készülékek a kezelések típusától függően ugyan különféle, de egy kezelés során végig azonos jel paraméterekkel dolgoznak.

A tudományos neurológiai kutatások azonban kimutatták, hogy a központi idegrendszer a gyors izmokkal, a tömeg izmokkal, a testtartó izmokkal és a testformáló izmokkal való kommunikációja során jelek egész sorozatát állítja elő! Különböző jelmintákra és folyamatosan változó szekvenciákra van tehát szükség a tökéletes modellezéshez.

Ezért például az Ultratone Super Pro 20 készülék több mint kétmillió program kiválasztás futtatására alkalmas, és egyetlen kezelésen belül is 20-60 féle alprogram fut Ie, programonként 10 féle elektromos paraméter változtatása mellett. Ez az úgynevezett Fizioszekvenciálisan optimalizált program lefutás egyetlen kezelésen belül a felszíntől a mélyizom alapokig hatva képes elérni az izomrostok 100%-át, szemben a hagyományos torna által elérhető 50-60%-os aránnyal. Ez a tudományos torna az Ultratone® Gymnetics töredékére csökkenti a kívánt eredmények eléréséhez szükséges időt, biztosítva az új formák tartós megőrzését.

A szakterület vezető kutatóinak egybehangzó véleménye alapján az Ultratone típusú elektromos biostimuláció sokkal magasabb aktivitási szinteket tud elérni, mint bármely más tornáztatási módszer, az Ultratone rendszer adaptív potenciálja maximális.

Árak, kedvezmények

Ultratone - Bio-computeres alakformálás ..................................... 3 500 Ft/kezelés
Ultratone - Bio-computeres arckezelés .........................................  3 500 Ft/kezelés

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros