Computeres alakformálás

Karcsúsítás, alakformálás a kívánt pontokon

Talán kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjaink mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az izmaink egy szigorúan meghatározott hierarchikus sorrendben érhetők csak el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk. Az alakért felelős, nagy tömegű izmok több hónapos tornáztatást igényelnek szakavatott tréner irányításával. Ezek a tónusokat vesztett izmok csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe.

​Az Ultratone fizioszekvenciálisan optimalizált programjai másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra elérik az izomszövetek 100%-át. Az Ultratone biostimuláció révén tehát éppen a nagy motoros egységek reagálnak először.

Ezáltal a hagyományos tornához képest többszörös hatékonyság tapasztalható. Ezzel a technikával csak a célizmok aktivizálása történik meg, és azon test területek megerősödése és megvastagodása elmarad, amelyek esztétikailag nem kívánatosak. Az izmok aktivizálásával párhuzamosan a speciális Ultratone subimpulzus együtt, az alacsonyfrekvenciás, széles impulzusszélességű biostimulációs mintával lebontja a zsírszövetet. A Trigliceridek szabad zsírsavakká alakítása révén, amelyet azután a nyirokrendszeren keresztül kiöblítünk, és végül a szervezetből eltávoznak.

A 30-40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhségérzet nélkül.

Testkezelések

 • Karcsúsítás és súlycsökkentés
 • Mélyizom tónus fokozás és lifting
 • Izom kidolgozás, erősítés és átformálás
 • Cellulitisz kezelés
 • Nyirok masszázs, méregtelenítés
 • Mellemelés, karok és kezek feszesítése
 • Csípő, comb és popsi emelés, karcsúsítás
 • Medencefenék, szülés utáni kezelés, testtartás javítás és rehabilitáció
 • Mélynedvesség infúziós, tónusfokozó karbantartás arc és test számára,
 • ultragyors méretcsökkentéssel

Arckezelések

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás, rizikó mentes arckezelő technológia. Egy programon belül:

 • ace-lifting
 • bőrsejt fiatalítás
 • feszesítés
 • tónus fokozás
 • nedvesség infúzió
ultratone alakformálás
ultratone alakformálás

Működési elve

A készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone bio-computer optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, kíméli az izületeket és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől.

Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

A 40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhség érzet nélkül.

Az Ultratone technikát fejlesztő tudósok célkitűzése kezdettől fogva az volt, hogy kellemes kezelés érzet mellett a lehető leghatékonyabb rendszert fejlesszék ki.

​Ezért szakítaniuk kellett mind a kellemetlen és szúrós áramérzetet keltő ingeráramos technikával, mind pedig a kellemes kezelés érzet elérését területenként négy elektróda szükségességével elérő interferenciás készülékek hagyományos megoldásaival.

Az Ultratone olyan rendszert fejlesztett ki, amely területenként mindössze két elektródával képes biztosítani a teljesen sima kezelés érzetet. A titok egy speciális, az emberi agy természetes jeléhez hasonló bio-elektromos impulzus, az úgynevezett Ultrawave® hullámforma, amelyet az Ultratone fejlesztett ki és szabadalmaztatott. Ennek segítségével egy 20 elektródás Ultratone berendezéssel egy időben óriási hatásterületen, 10 különböző testrészen tudunk kezelést végezni. Ezzel többszörösére fokozhatók a kezelések alatt elérhető eredmények, a kellemes kezelés érzet fenntartása mellett.

Az extra hatékonyság megvalósításához az Ultratone berendezéseknek szintén speciális eszközei vannak. A hagyományos készülékek a kezelések típusától függően ugyan különféle, de egy kezelés során végig azonos jel paraméterekkel dolgoznak.

​A tudományos neurológiai kutatások azonban kimutatták, hogy a központi idegrendszer a gyors izmokkal, a tömeg izmokkal, a testtartó izmokkal és a testformáló izmokkal való kommunikációja során jelek egész sorozatát állítja elő! Különböző jelmintákra és folyamatosan változó szekvenciákra van tehát szükség a tökéletes modellezéshez.

​Ezért például az Ultratone Super Pro 20 készülék több mint kétmillió program kiválasztás futtatására alkalmas, és egyetlen kezelésen belül is 20-60 féle alprogram fut Ie, programonként 10 féle elektromos paraméter változtatása mellett. Ez az úgynevezett Fizioszekvenciálisan optimalizált program lefutás egyetlen kezelésen belül a felszíntől a mélyizom alapokig hatva képes elérni az izomrostok 100%-át, szemben a hagyományos torna által elérhető 50-60%-os aránnyal. Ez a tudományos torna az Ultratone® Gymnetics töredékére csökkenti a kívánt eredmények eléréséhez szükséges időt, biztosítva az új formák tartós megőrzését.

​A szakterület vezető kutatóinak egybehangzó véleménye alapján az Ultratone típusú elektromos biostimuláció sokkal magasabb aktivitási szinteket tud elérni, mint bármely más tornáztatási módszer, az Ultratone rendszer adaptív potenciálja maximális.

Árlista

Ultratone - Bio-computeres alakformálás 

4 800 Ft

Ultratone - Bio-computeres alakformálás DUPLA

7 000 Ft

Ultratone - Bio-computeres arcfeszesítés

4 800 Ft