Rétegelt Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Laser-rel

Ha nincs időd kivárni a sejt szintű regenerációs kezelések hatását, mert vészesen közelít a nagy alkalom ahol gyönyörű akarsz lenni,  akkor ez a Te kezelésed!

Fantasztikus, azonnali, látványos hatás

Mitől olyan fantasztikus és egyedülálló ez a kezelés?!

1. CW LASER technológia

MESO I LASER a legfejlettebb noninvazív (nem tűszúrásos) lézerterápiás rendszerek közé tartozó orvos-kozmetikai készülék. Egyedülállóan kombinálja az orvosi (high pulse) elektroporációs technológiát (transzdermális hatóanyag beviteli lehetőséget), egy erőteljes lézerterápiás rendszerrel.

 

A MESO I LASER német kutatócsoportjának legújabb fejlesztése, a CW Laser, az Anti-Aging kezelések területén nyújt rendkívül eredményes megoldást, kifejezetten a mély ránckezelésekre.

 

A lézeregység diódái, fókuszált lézerbesugárzást képesek lehetővé tenni, speciális területeken, nagy teljesítménnyel, intenzív hatásfokkal, állandó hullámhossztartománnyal.

 

CW laser kezelések rendkívül gyors és tartós ránctalanító hatása a különleges Triplex Hyarulonsavnak és az egyedülálló CW LASER technológiának köszönhető, mely segítségével tű nélkül is lehetőségünk nyílik nagy mennyiségű (15-20 ml) hyarulonsavat juttatni és beaktiválni a bőr különböző rétegeibe.

2. Különleges Triplex Hyarulonsav

Az új, biotechnológialiag előállított TRIPLEX HYALURONSAV igazi hyaluronsav. A bőr számára optimális 3%-os haluronsav tartalma mellett három különböző hyaluron molekulaméretet tartalmaz, nagy, közepes és mikromolekuláris hyaluront.

 

A rendkívül mély rétegekbe felszívódó mikromolekuláris hyaluornsav kis méretének köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe és maximálisan pótolja a sejtek közötti térben a hyaluronsavat. Alapját képezi

a szilárd kötőszöveti réteg kiépítésének, és a rugalmas irha réteg (kollagén mátrix) fenntartásának.

 

Az Age Attraction által használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik, állati eredetű anyagoktól mentes, és nem génmanipulált hyaluron anyag (non-

GMO).

 

A kezelés alatt többszöri rétegezéssel töltjük fel a bőrt valódi 10 ml mikromolekuláris hyaluronsavval (töltőanyag), 10 ml peptid koncentrátummal (kollagénszintézis érdekében), és 6 ml erőteljes ránctalanító ampullákkal (Argirelin & Parazsázsa=botox hatás + Organikus Szilicium & DMAE=tömörítés).

 

A hatóanyagok a MESO I LASER eredeti elketroporációs technológiával juttatjuk a bőr akár 5-8 mm-es (!) rétegeibe is.

 

A rétegezések között a bejuttatott hatóanyagokat egy CW LASER elnevezésű, az országban kizárólag a Meso I Laser-rel alkalmazható speciális lézeres eljárással aktiváljuk, mely hatására a hatóanyagok és a töltőanyagok (orvosi tisztaságú hyaluronsav és peptidkoncentrátum), mélyen beépülnek a bőr különböző rétegeibe, mintegy alábélelve a bőrt.

 

A kezelést követően 1 hétig, további min. 10 ml mikromolekuláris hyaluronsavat képes felvenni és megkötni a bőr hosszú távra, így ajánlott ezt az adagot még otthon bejuttatni, naponta 2x nedves kézzel történő 3%-os Hyaluron 3 felvitellel, így garantálva az akár 3 hónapig is tartó hatást.

 

A CW laser kezelések gyakorlatilag egy teljes arcra alkalmazott rétegelt hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással és rendkívül szép, homogén bőrfelszín kialakulásával.

 

A titok melytől a kozmetikusok arca szépül

 

Minden kozmetikusnak fontos, hogy bőre szép és egészséges legyen. Ez rendszeres feladatot jelent és minőségi arcápolást igényel. A titok a rendszeres, hidratáló hatású mélytisztításban és az optimális koncentrációjú, az öregedési folyamatokat lassító hatóanyagok bejuttatásában rejlik. Ők tudják "mit kennek magukra" és azt is, hogy miért pont azt. Az Age Attraction termékszériákkal a kollagén termelődés intenzív stimulálásával, a bőrt terhelő vegyi anyagok mellőzésével, a siker garantált.

Szerencsére egyre több hazai kozmetikában, sőt már orvosi rendelőben is megjelent a letisztult, igényes csomagolású, szuperprémium minőséget képviselő Age Attraction orvos-kozmetikai termékcsalád. Ez nem véletlen.

Az Age Attraction termékkoncentrátumok kizárólag professzionális szakmai alapokon lettek összeállítva. Ennek köszönhető eredményességük, és a luxust is felülmúló kifinomultságuk.

Az előnyös választás: szuperprémium kategóriás koncentrátumok

 

A luxus kategóriával ellentétben, a szuperprémium kategóriába sorolt termékeket sokkal ésszerűbb, racionálisabb tulajdonságok jellemzik. Ilyen tulajdonságok pl.

  • a maximális anti-ageing hatásfok

  • és ezzel egy időben

  • a termékek optimális ár-érték aránya

 

Amíg sok luxuskategóriás kozmetikum, főleg a költséges külső megjelenésre, a név ismertségére helyezi a hangsúlyt, és ez alapján árazza be általában jelentősen túlárazva - a kozmetikumot, addig a szuperprémium kategóriát képviselő Age Attraction, a legjobbnak számító minőségi alapanyagok beszerzését és ezen összetevők magas koncentrációban való alkalmazását részesíti előnyben. Az Age Attraction termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb összetevőkön alapuló koncentrátumokkal ápoljuk bőrünket, és színtiszta hatóanyagokkal érjük el azt, hogy olyan csodás legyen a bőrünk, amilyen még soha nem volt.

Termékeinket a legérzékenyebb bőrökre is bátran alkalmazhatjuk, hiszen mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG, parabén, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezék, állati összetevők.

 

Fedezd fel a hosszú távú Anti-Ageing titkát

 

A hosszú távú anti-ageing, huszonéves korban nem jelent mást, mint a bőr fiatalos struktúrájának a megtartását hosszú távon. Érett bőr esetében viszont már javítani is kell, majd utána dolgozni azon, hogy a korrekciókat megtarthassuk és mellette lassítsuk az öregedési folyamatokat, amennyire csak lehet.

A megelőzés már 24 éves kortól ajánlott, hiszen a kollagén termelődés lassulása már ilyen korán elkezdődik. Ha ezt elmulasztottuk, akkor sincs minden veszve.

Az Age Attraction Anti-Ageing szemléletű koncentrátumaival mindenki megtalálhatja a bőr aktuális állapotának megfelelő arcápolást és kezelési stratégiát.

Tökéletes dózisok a maximális hatásér

Az Age Attraction termékei csak olyan összetevőket tartalmaznak, melyek hatékonyságát kutatások igazolják. Ilyenek a valódi hyaluronsav, a szinergiában működő vitaminok, az erőteljes peptidek, a koenzim Q10 és a speciális növényi kivonatok, mint pl. a para zsázsa. Összehasonlítva sok más magas árú kozmetikummal, a mi termékeink sokkal magasabb koncentrációban tartalmazzák az egyébként is erőteljes összetevőket.

CW Laser kezelés árak:

Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Laser-rel 30+

32 800 Ft

Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Laser-rel 40+

38 800 Ft

CW laser Diamond kezelés

45 000 Ft

Please reload

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_napár_2020.webp