Derma Roller-es Bőrmegújítás

A derma roller egy kollagén indukciós eljárás, melynek lényege abban az immunválaszban rejlik, melyet kivált. A rengeteg mikrotű által okozott kis felszíni sérülés immunfolyamatot indít be a mikro sérülések gyógyítására. Aktivizálódnak a fibroblaszt sejtek, így azok, kollagént elasztint és egyéb bőralkotó elemet termelnek, megújítva ezzel a bőr felszínét. Fantasztikus eljárás, de nem éppen kellemes beavatkozás.

 

Lényeges részét képezi ennek a kezelésnek a hyaluronsav és egyéb hatóanyagok magas koncentrációban való bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Van, ahol szárazon alkalmazzák, de a tapasztalat azt mutatja, hogy megfelelő mikromolekuláris hatóanyag koktélokkal kombinálva, jelentősen jobb eredmények érhetőek el és az elért eredmények tartósabbak is. Alternatívája – azoknak, akik nem bírják a tűket – a MESO I LASER készülékkel, végzett lézeres mezoterápia.

 

A derma roller kezelések kollagén indukciójának, és rendkívül jó tömörítő hatásának köszönhetően, nem csak a ráncokat, hanem a megereszkedett bőrt is eredménnyel kezelhetjük vele, így arcon és testkezeléseknél egyaránt megállja a helyét, amennyiben azt tömény hatóanyagokkal speciális beviteli technikákkal kombináljuk. Különböző felhasználási területeit lényegében a hatóanyag alkalmazás különíti el egymástól, a methódus mindig ugyanaz.

 

A Derma Roller henger egyedülállóan eredményes technológiájával, nagyon látványos eredményeket képes produkálni. A hengereléssel a bőrünkben levő fibroblast sejtekre tudunk hatni, melyek így több kollagént termelnek, és magasabb vízmegkötő képességük révén kitöltik bőrünket. Ezért is hívják ezt a kezelést kollagén indukciós eljárásnak is. A saját kollagénünk termelődése mellett külön hatása van a kezelés alatt bejuttatott hatóanyagoknak mint pl. a hyaluronsav, vitaminok, gyógynövények hatóanyagai. Különböző eredetű bőrproblémákra használjuk, és szerencsére nagyon magas, mondhatni 99%-os elégedettséggel vendégek körében. Szerencsére nemcsak a felső ajak "dohányzó" ráncainak ill. az orcák ráncocskáinak és az orcák megereszkedettségének a kezelésében hatásos, hanem az atrófiás aknés eredetű hegeket és a striákat (nyúlási csíkokat) is kivételesen jó és nagyon tartósnak mondható eredménnyel kezelhetjük vele.

Derma Roller kúra és szinten tartás

  • A kúra fiatalabb bőr esetében 4-6 alkalom, érett bőr esetében 6-8-10 alkalom

  • A kúra elkezdésénél, akárcsak a lézeres mezoterápiánál nagyon fontos hogy az első két kezelés 14 napon belül megtörténjen. Ezzel ugyanis jól gyorsítható a kollagén termelődés, és minél erősebb a kollagén szintézis, annál látványosabb és tartósabb lesz a kezelés. A két alkalom után a kezeléseket két hetente egyszer ajánlott végezni, majd át lehet térni a kúra vége felé a három hetente egyszer történő kezelésre.

  • A szinten tartást nagy mértékben befolyásolja hogy milyen készítményt használ otthon a vendég, illetve hogy mennyire képes OPTIMÁLISAN ápolni a bőrét. Mit értünk ezalatt? Hidratálást, megfelelő vitaminokkal történő folyamatos feltöltés, anti-aging hatású anyagok bejuttatását: pl. botox hatású, feszesítő, tömörítő, kollagén szintézist stimuláló anyagok, és nem utolsó sorban a megfelelő kozmetikum választást, mely során nem terheli bőrét, és fokozza ráncosodási folyamatait olyan alkotóelemekkel melyekre valójában a krémnek van szüksége és nem a bőrnek (pl. pegek, parabének, tartósítószerek, kőolajszármazékok, állati eredetű alkotók, tartósítószer, stb.) . Az Age Attraction hatóanyag kozmetikumok, maximálisan eleget tesznek az optimális ápolásnak, a legjobb minőségnek és intenzív anti-aging hatással bírnak. A kezelések közti időszakban való alkalmazásuk, tovább növeli a kezelés hatékonyságát és tartósságát. A benne levő nagy mennyiségű hatóanyag szinergiában működik a kezelés során használt anyagokkal.

  • A szinten tartás másik fontos részét a szalon kezelések adják. A kúrát követően 4 hét múlva érdemes csinálni egy ismétlő kezelést, majd azt követően be lehet állni a fenntartó kezelésekre ami általában 4-6-8 hetente egy kezelés elvégzését jelenti.

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros