Diamond Dream Luxury Genocare

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"


- nyilatkozta Makoto Kuroa, a Southwestern Medical Center professzora

DIAMOND DREAM HÓ-ALGA GENOKÚRÁK

Egyedülálló hó-alga koncentrátummal, az AgeAttraction KLOTHO gén aktivátorával!

Szeretnéd, hogy bőröd még hosszú éveken keresztül rugalmas maradjon?

Nem szeretnéd, hogy tűvel töltsék fel ráncaid?

Szeretnéd, ha elérhető áron hatékony megoldást találnál?
 

Tudtad, hogy a legújabb kutatások szerint a sejtek kalória felvételének korlátozása az egyik leghatékonyabb eszközünk a bőr megereszkedése ellen?

 

És azt tudtad, hogy van egy innovatív hatóanyag, melyről már egyedülálló kutatásokkal is igazolták, hogy pozitívan képes beavatkozni a sejtek biológiai folyamataiba?

Ismerkedj meg Te is egy vadonatúj szemlélettel!

A nemrégiben napvilágot látott anti-ageing kutatások során kimutatták, hogy jelenős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában, ha a sejteket kalória-korlátozásra késztetjük. Ennek kimagasló képviselőjévé vált a hó-alga mint hatóanyag és a DIAMOND DREAM hó-alga geno-kezelések, melyek egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazzák ezt az új és ígéretes anti-ageing összetevőt: a hó-algát.

 

Az alpesi havasokban élő hó alga egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. A hó-alga ezen tulajdonságai igen jól hasznát tesznek bőröd önjavító mechanizmusainak is.

Ismerd meg a fiatalság forrását!

Miért előnyös a bőröd számára a sejtek kalória korlátozása és a hó-alga koncentrátum?

  • védi és aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős géneket (KLOTHO gén, AMPK energia szenzor)

  • védi és fiatalítja a bőrt sejtszinten

  • sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről

  • a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat

  • megnöveli a kollagén-termelést, tömöríti a bőrt, melynek így állaga, tartása érezhetően rugalmasabbá válik

  • csökkenti a pigment-foltokat

 


Ismerd meg a csodálatos és gazdag hó-alga koncentrátumot!
Ismerd meg az erőteljes 56 napos geno kúrát melynek hatása már a 14. naptól rendkívül meggyőző és erőteljesen érezhető.

 

A kúra 5 speciális kozmetikai kezelésből áll, és 56 nap otthoni aktivátor használatból. A kozmetikai kezelés során nagy dózisban egy speciális fókuszált elektroporációs technológiával a mélyebb un. irha rétegbe is bejuttatjuk a hatóanyagot, hogy az 56 napos kezelési ciklus hosszan tartós megoldást jelentsen bőröd kezelésében, a rugalmasságának fenntartásában és az Anti-Ageing folyamatok lelassításában.

 

Az Age Attraction DIAMOND DREAM hó-alga koncentrátuma - innovatív Age-Deffense (bőr öregedést gátló) készítménye, high-tech megoldás a luxus termékek kategóriájában, hiszen a hó-algát magas koncentrációban tartalmazó krém intenzív hatással van a sejtek hosszú életét biztosító mechanizmusok stimulálására és a bőröd legmélyebb szintjein gondoskodik a rugalmas és feszes bőrképről. Az 56 napos ciklushoz szükséges otthoni aktivátor ugyanolyan magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, mint amit a kozmetikai kezelés során juttatunk be bőröd mélyebb rétegeibe.

 

A sejtek szintjén, a hó-alga koncentrátum egyedülállóan védi és aktiválja a két legfontosabb tényezőt:

  • a sejt élettartamért felelős Klotho gént és

  • az AMPK energia szenzort (reagál a stresszhelyzetekre, és megvédi a sejteket a károsodástól),

amelyek együtt javítják a celluláris védekezést, az oxidatív stressz rezisztenciát, a sejtek méregtelenítését és működésüknek javítási mechanizmusait.

DIAMOND DREAM LUXURY CREAM

Egyedülálló hó-alga koncentrátum a KLOTHO gén aktivátora!

Rövid ismeretető:

 

A hó-alga sejtszinten fiatalít,mert csökkenti a sejtek kalóriabevitelét így növelik a bőrsejtek hosszú és egészséges élettartalmát.A fiatal korosztálynak is ajánlott mert már ebben az időszakban látványos bőrképjavító hatása van.Kiegyenlíti a bőrt, növeli a bőr tónusát, erősìti a védelmét.
 

A legfontosabb összetevői:

 

Hó-alga koncentrátum:

- védi és aktiálja a sejtek hosszú élettartamáért felelős ényezők génjeit: géneket

- védi és fiatalítja a bőrt sejtszinten

- a sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről

- a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben

- megnöveli a kollagéntermelést

- csökkenti a pigmentfoltokat

 

Niacínamid

- A bőr megújulásának és védekező mechanizmusának javítása

- A bőrfaggyú-termelés szabályozásának és a bőrfényesség optimalizálásának köszönhetően az Anti-Aging termékek tíz leghatékonyabb összetevőjének egyike lett.

 

DNS (SODIUM DNA)

A fehér tokhal nemi mirigyeiből nyert hatóanyag, a tok dezoxiribonukleinsavának (DNS) nagy tisztaságú nátriumsója, amely gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően speciálisan gondoskodik a problémás arcbőrről. Javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat.

 

Fitoszterolok (ideggyökér kivonat, szójából nyert szterolok)

Fitoszterol-komplex, amelynek szója és ideggyökér-összetevője célzottan ápolja az érettebb és az elhanyagolt arcbőrt. Helyreállítja a keratinocyták burjánzását, így szál szembe az öregedési folyamatokkal. Javítja a bőr rugalmasságát, hidratált és selymes arcbőrt biztosít. Célzottan javítja a bőr lipidegyensúlyát.

 

Szilícium komplex (METHYLSILANOL MANNURONATE)

Célzottan kisímjtja az enyhébb ráncokat és növeli a lipolitikus aktivitást. Hatékony a glikációval szemben. Megköti a nedvességet, erősìti a felhámot, feszesít. AKTÍVAN MEGAKADÁLYOZZA A KORAI ÖREGEDÉST, mert normalizálja a sejtek anyagcseréjét, szöveti regenerátorként működik. Segíti a kollagén és elasztin rostok élettartamának növelését.

 

Speciális peptid (PALMITOYL TRIPEPTIDE-38)

Hatszoros hatékonyságú speciális peptid. Eredményes hatással van a bőr 6 fontos összetevőjére (pl. kollagén I, III, IV; fibronectin stb.). Rugalmasabb bőrt eredményez, kitölti a ráncokat. A kollagéncsatornákban erősíti a kollagént, növeli a hyaluron termelődését.

 

Hyaluron – a hidratáló faktor

A 3 hialuron molekula és az NMF (Natural Moisturizing Factor – természetes hidratáló elem: nátrium PCA, urea, glicin, nátrium-laktát stb.) kombinációja biztosítja a kiegyensúlyozott hidratációt.

 

DMAE (DIMETHYLaminoethanol)

Javítja a bőr tónusát és ragyogását és biztosítja az arcbőr legfelsőbb rétegeinek könnyed kifeszítését.

 

Retinil palmitát

Regenerál, kisímítja a bőrt és megújítja a sejteket.

 

Bársonyos hatóanyag (HIDROLIZÁLT FIBROIN)

Hatására a bőr selymessé, rugalmassá – bársonyossá válik. Mélyhidratáló hatásu.

 

Bőrápoló olajak a krémben:
A szkvalén (olivaolajból) és a Cupuacu-vaj gondoskodnak a bőr kényeztető, tápanyagokban gazdag ápolásáról. A szkvalén védi a bőrt a szabad gyökök ellen, nyugtat,  hidratál. Új sejtek kialakulásáértfelelős és UV elleni védelmet nyújt. A Cupuacu-vaj A bőr szerkezetét helyreállítja azzal hogy javítja a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát, csökkenti a gyulladást. Antioxidáns tulajdonsága miatt védi a bőrt. Természetes nap védelmet biztosít.

Heliouthus annuus: (SUNFLOWER):
A bőr nedvesség tartalmának megtartása, sakkban tartja a ráncokat, így a bőr fiatal élén egészséges marad. Antioxidánsként viselkedik: A,C,E vit.gazdag, tartalmaz palmiti sztearinsavat, karotinoidokat, szelént, omega 6 zsìrsavat, proteint, folát és folsavat ami az új sejtek kialakulásáért felelősek.

 

Glycine soja: A bőr minőségét javítja,növeli a rugalmasságát,hidratáltságát.

 

Sodium Lactate: Ph szabályzó

 

Sodium PCA: a bőrben is található természetes aminósav származék, NMF faktor.

 

Rosmarinus officinalis leaf extract: Antioxidáns.
 

Kíváncsi vagy, mire képes a hó-alga bámulatos ereje?


Magyarországon először, exkluzív kontrollcsoportos kúra során teszteltük a DIAMOND DREAM luxus ránctalanító kezelést. A teszt kezelések mesterkozmetikus vezetésével és 16 fő részvételével zajlottak le .


A jelentkezők egy 5 kezelésből álló kúra során próbálhatták ki az Age Attraction egyedülálló hó-alga koncentrátumát, amely sejtszinten segít visszaállítani és megőrizni a bőr hosszú távú rugalmasságát.

Teszt eredménye

A DIAMOND DREAM Luxury Genocare kúra résztvevői közül Mészáros Judit elképesztően látványos eredményt ért el. Bőre feltöltődött, hidratáltabb lett, a ráncok halványodtak és kisimultak.
A kúra közepétől már a környezete is észrevette a hihetetlenül pozitív változást.

Mészáros Judit tapasztalata a kezelésekről:

1. KEZELÉS

Az első kezelés után kicsit vonakodtam attól, hogy írjak, mert nem tudtam mit is írhatnék, a feszülő bőrömről.. Gondolkodtam, vajon hogy fogom én kibírni az eddig használt olajaim nélkül.. Aztán másnap reggel belepillantottam a tükörbe és elképedtem!! Semmi fáradtság nem volt az arcomon.. a szemeim voltak picit ödémásabbak talán mint egyébként, de ez nem feltétlenül függ a kezeléssel össze... sőt valószínűleg semennyire nem függ össze vele.


2. KEZELÉS

Elkezdtek fürkészni…és kaptam pozitív megjegyzéseket a bőrömre.


3. KEZELÉS

Mintha töltődne az arcom és nem kér már annyi táplálást tőlem. Egyszerűen eltűnt, kisimult, feltöltődött az orrom melletti, a szám sarkáig sőt az államig futó mély barázda. Ráadásul közben fogytam is öt kilót, ennek ellenére az arcom nem nyúzott, sőt!!! Egyre több megjegyzést kapok olyanoktól, akik nem is ebben a városban élnek, tehát fogalmuk sincs, milyen kezeléssorozatban veszek részt. Hízelgő ez a nagyon sok "milyen szép az arcod" meg a sok " hogy ragyogsz" "hogy ki vagy simulva" megjegyzés.


4. KEZELÉS

Önbizalmam dagad, minden nap szembe mosolygok a tükörben egy fiatalabb önmagammal :) Nem tudom ezt fokozni! Nem feszül, nem húzódik...csak ragyog :) És a csajok csodálják!!


5. KEZELÉS

Köszönöm!!! Én készen vagyok!! :) Csak sajnálom, hogy vége. Ezt a kényeztetést, ezt a nyugalmat, ezt a szépülést! Folytassuk!!! Testkezelés nincs? Beneveznék! És hát nagyon köszönöm! Mindenkinek aki hozzásegített, segített, részt vett benne, aki kitalálta, aki megszervezte és aki lebonyolította… Puszi lányok, Imádlak benneteket! És az ismeretleneket is! :) Várom a folytatást ! Benne leszek :) ...és az otthonra kapott termékekből hála még maradt egy csomó habom és szinte egy egész krémem :)

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros