info[@]mbcentrum.hu

Tel.: 25/415-416

Mobil: 20/452-0711

2400 Dunaújváros
Szórád M. u. 32.

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd, Szerda, Péntek 08:00- 19:00​

Csütörtök

08:00-16:00

Több mint kozmetika

Show More

60 m2-es klimatizált üzletünkben csak kozmetikai szolgáltatásokat nyújtunk, így biztosítva a kezeléseinkhez szükséges csendet és nyugalmat.

Helységeink speciálisan a mai modern kozmetikai elvárásoknak megfelelően lettek kialakítva ezzel is támogatva a magas szakmai színvonalat.

Az alábbi helységekben várunk:

 

- nagy kezelő helység ahol akár párokat is tudunk fogadni

- + további 2 db kezelő helység

- gyantázó helység

- ügyfél fogadó/váró

 

Minden helységünkben halk zene mellett élvezheted kezeléseinket!

 

 

Hogyan törekszünk a prémium minőségre?

 • világszerte elismert kozmetikai cégek kutatói által fejlesztett prémium minőségű termékeket alkalmazunk [Babor, Age-Attraction]

 • kezeléseink kidolgozott módszertanokon alapulnak így garantálva a kívánt hatást

 • folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy Ön a kozmetológia legújabb vívmányai közül válogathasson

 • szakmailag felkészült, szakmájukat hivatásként szerető munkatársak várják

 • kezelések alatt tájékoztatjuk az alkalmazott anyagok hatásmechanizmusáról és a kezelések menetéről

 • szakmai tanácsokkal segítjük az otthoni utógondozást, a mindennapi bőrápolást

 • nyilvántartást vezetünk bőre állapotáról, az alkalmazott kezelésekről így biztosítva a személyre szabott hatékony kezelések alkalmazását

 • igényes, a kozmetikai kezelésekhez speciálisan kialakított, klimatizált kezelő helységeket alakítottunk ki

Nem rokonok írták rólunk! :)

Horváth Andrea

2020.02.17

Közel két éve járok Melindához és Dzsenihez. Barátságos hangulat,igényes környezet,körültekintő kiszolgálás, személyreszabott kezelések,csodákra képes termékek otthoni használatra is. Szívvel,lélekkel dolgoznak és törődnek a vendégekkel.Hálás vagyok a találkozásunkért. Szívből ajánlom. ⚘

Dalma Cséplő

2019.09.18

5 hónapos kislányommal menrünk füllyukasztásra.A kozmetikában lévő hölgy Melinda,nagyon kedves és segítőkész volt,részletesen elmondott mindent a fülbevaló kezelésével kapcsolatosan.Nagyon szép,igényes munkát végzett.Biztosan visszatérek majd még a szalonba,nagyon kellemes,igényes környezet fogadott minket.

Köszönjük szépen a munkátokat!

Kővári Brigitta

2019.11.06

Az oxigén-kezelést csak ajánlani tudom. A korábban fakó bőröm a kezelések után ragyogóbb és rugalmasabb lett, a szem alatti sötét karikák is halványodtak. Maga a kezelés is nagyon élvezetes, semmi fájdalom, csak relaxáció, az oxigén kellemesen simogatja a bőrt. 

Lampert Krisztina

2016.07.20

A szépség és fiatalság megőrzésére kivétel nélkül minden ember vágyakozik. 40 év felett talán ez a vágyakozás még fel is erősödik. Sajnos szembesülünk, olyan tünetekkel, szarkalábakkal, amit nem boldogan üdvözlünk reggelente a tükörbe. J Erre kerestem hatékony megoldást, amit meg is találtam a Melissza Kozmetikában. Eben a szalonban megtaláltam az elvárásaimnak megfelelő helyet, egy ízlésesen berendezett üzletet, ahol kedvesek, barátságosak, precízek, pontosak, maximális szakértelemmel, és felkészültséggel várják a vendégeket. A kezelési palettájuk nagyon széles, mindenki talál magának megfelelőt. Nekem kedvencem a Lézeres Mezoterápia és a Babor világ kezelései.

Nagyon örülök, hogy a Melissza kozmetikát választottam, megéri az utazást Budapestről!

Kókai Ibolya

2016.07.18

Legfontosabb a hozzáértés. Nagyon tetszik, hogy modern technikát, és kiváló alapanyagokat használtok. Melinda nagyon kedves és profi vagy, ami az egész miliőn átsugárzik. Az sem mellékes, hogy a kezelés után mindig szebb a bőröm. Kedvencem a villanófényes arcfiatalító program, és az arcmasszázs. Az előbbi segítségével az arcomról a májfoltok és a rozaceák lényégében eltűntek.

Stadlerné Abinéri Klári

2016.04.01 Dunaújváros

A lányok kedvesek , segítőkészek, udvariasak ! Niki neked külön köszönöm a szép munkádat !!! :) :) :)

Fábián Csilla

2015.04.01

Kedvesek és aranyosak, nagyon profik.

Bolla Szandra

2014.10.21

Sziasztok,
Szeretném megosztani veletek a tapasztalatom. Az elmúlt időszakban arcomon a stressz és kiegyensúlyozatlan életvitel miatt nagyon sok gyulladás és pattanás lett. Mivel külföldön élek, sajnos nem tudtam elmenni a kozmetikába csodát tevő kezelésre, de a Melindával folyamatos konzultációban vagyunk a helyzet javítása érdekében. Ő javasolta, hogy probáljam ki a Babor Intense Purifying Mask-ot. 3-4 alkalom után a gyulladások leapadtak, a bőröm kisimult és láthatóan kevesebb piros pöttyöm és pattanásom van. Sok mindent próbáltam már, de ez a mask szinte azonnali eredményt hozott! Köszönöm Melindának és mindenkinek ajánlom a terméket és a kozmetika nagyszerű szolgaltatásait is!

Please reload

Anna Juvanzic

2019.10.22

Nagyon szuperül ment a fülbelövès. Nagyon elègedett vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 🤗😊
⭐⭐⭐⭐⭐

Anita Kácsorné Bognár

2019.12.05

Kedvesek, minden kérdésemet meg válaszolták! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dobák Lívia

2016.07.20

Közel négy éve járok a Melissza kozmetikába; nagyon elégedett vagyok a kezelési módokkal, a felhasznált anyagokkal, a profi és emberközeli kozmetikusi munkával. Gondolom jelent valamit, ha Budapestről Dunaújvárosba buszozom azért, hogy jó kezekre bízzam az arcbőröm.

Liszonyiné Omodi Anna

2016.07.18

Régóta szeretek a Melissza kozmetikába járni! Az idő múlásával nemcsak a bőrömet varázsolják újjá, mindig a legújabb hatóanyagokkal, - technikákkal, hozzáértő kozmetikusok, kellemes, higiénikus környezetben, hanem mert itt jól és fontosnak érezhetem magam! Csak rám figyelnek, mit, hogy szeretnék, és biztosítják - nyitottságukkal támogatják - a zavartalan testi-lelki feltöltődésem! Erre garancia Melinda vezető kozmetikus mindenkire ható, pozitív gondolkodású, óriás lelkű személyisége. Javaslom, ne hagyd ki!

Fábó Icu

2014.09.19

Kedves Melisszások!

 

A következő napokban készülök megint hozzátok, hogy egy újabb - Melinda által - javasolt kúrát végig csináljak. Tavasszal véletlenül kerültem hozzátok, aminek utólag nagyon örültem.

 

A kezelések után a rozáceák eltűntek az arcomról, és a bőröm állaga is lényegesen és tartósan javult. Mindez még azért is tetszett különösen, mivel nem kemikáliát tartalmazó anyagokkal értétek el az eredményt

Sallainé Gotthárd Etelka

2014.10.30

Már nagyon régóta járok a Melissza kozmetikába és minden alkalommal maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással! Már az ajtón belépve kellemes érzés tölti el a belépőt. Makulátlan tisztaság, barátságos fogadtatás.

 

Lilla az asszisztens bármikor szívesen tájékoztat személyesen vagy telefonon időpontokról, árakról stb....

 

Az "éterből" hangulatos megnyugtató zene szól- ami már előre azt sugallja , hogy a kellemes kezelések alatt megfelelően ellazulva szinte újjá születhetünk.

 

A három kozmetikus : a két "Barbi" és Melinda- a vezető kozmetikus- mindhárman szakmailag magasan képzett., álladóan tovább képezve magukat- lépést tartanak a legújabb tudni valókkal. Mindannyian rendkívül csinosak és jól ápoltak, kedvesek.

 

A városban talán az egyedüli kozmetika, ahol szinte minden arc-és testkezelés megkapható. Mindezt a legjobb alapanyagokkal végzik. A sminktetoválást Melinda készíti- aki nagyon precízen és aprólékosan végzi, nagy türelemmel-végül mindenki megelégedésére és örömére. Ezt a legkorszerűbb géppel- szinte fájdalommentesen végzi. A kezelések alatt lehetőség van elszeparáltan négyszemközt lenni-így nem csoda,hogy egy idő után-a kötetlen beszélgetések miatt-a kozmetikusom szinte bizalmas barátnőmmé válik.

 

Azt vallják - hogy ez a maximalisták helye. Hát ez valóban így van! Én is az vagyok- azért járok ide! Mindenkinek csak ajánlani tudom - próbálja ki!!!!

Mátyás Evelin Barbara

2014.09.14

"Sziasztok!

 

Nagyon szívesen megírom a vélementyemet, mert valóban nagyon hatásos volt a kezelés (lézeres mezoterápia), megérte az árát, főleg ha arra gondolok , hogy eléggé el volt hanyagolva a bőröm , sajnos kinmaradt egy két hónap kezelés plusz az esküvő előtti stressz amitől még egy szép herpesz is nőt a számra , szóval valóban csodát műveltetek es az eskuvő napján teljesen ragyog kisimult volt a bőröm.

 

Még a hajduszoboszlói sminkes (amit külön köszönök a Melindának), hogy így az utolsó pillanatban segített nekem smikest talalni) szóval meg Ő is mondta , hogy igazán szépen rendben van a bőröm szóval egyszerű volt sminkelni. Ja és elég sokaig tartott teljesen más volt a tapintása a bőrömnek. Ajánlom mindenkinek a kezelest aki ugy érzi, hogy ''le van lakva a bőre."

Please reload

ABOUT US

IDŐPONT FOGLALÁS

Szerencsére sokatoknak elnyerték tetszését új kezeléseink és régi siker kezeléseink iránt is töretlen az érdeklődésetek. Szeretnénk ha mindenki rövid várakozási idővel jöhetne hozzánk, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a közeli időpontok hamar elfogynak. A több hétre tervezett kezelések esetében pedig Nektek is közbejöhet valami ami miatt nem tudtok eljönni.
 

Szeretnénk kérni, hogy ha egy időpontotokkal probléma adódik akkor időben értesítsetek minket, mert mi várunk Benneteket és más is várna a szabad időpontokra.

A közelmúltban tapasztalt sok időben le nem mondott időpont miatt vagyunk kénytelenek bevezetni az alábbi házirend módosítást.

Természetesen köszönjük mindazoknak akik megtiszteltek eddig is azzal, hogy egyeztettek velünk ha probléma adódott az időpontjukkal.

2017 December 1-től érvényes házirend a Melissza Kozmetikában:

-Lemondásod minimum 24 órával az időpontod előtt tedd meg kérlek, különben a legközelebbi alkalommal felszámításra kerül 50%-a az árnak, vagy pedig több időpontot sajnos nem tudunk biztosítani.

-Betegen, náthásan, influenzásan kérünk ne ülj a kezeink közé, legyünk tekintettel egymásra, szólj előre! Helyettünk senki nem fog dolgozni, és tovább adni sem szeretnénk egy vendégünknek sem a betegséget.

Kérünk mindenkit vegye ezeket figyelembe, jön a Karácsony, sűrű időszak ez mindenkinek, és mi próbálunk mindenkihez igazodni mint mindig.

Köszönjük együttműködésteket!😊

Melissza kozmetika csapata

Legyél tudatos vendég, avagy miért érdemes hitesített kozmetikára bízni a kezelést

Melissza kozmetika lézeres mezoterápia

Ha jelentkezel egy kozmetikai kezelésre, leinformálod a kezelést? Utána jársz hogy hatékony-e, hogy vegyi anyagoktól mentesen kezelik-e a bőröd? Ha kozmetikai kezelésre veszel kupont, megnézed pontosan mire is veszed? Vagy elég annyi hogy olcsó? 

Ha eddig nem tetted, mostantól jó ha megteszed. Kormanik Andrea kolléganőnk utána járt annak, hogy miért fontos ez számodra. 

Nem is olyan rég a szépségszalonok még szövetkezetek voltak, a kozmetikusok által elérhető gépek és kozmetikumok tárháza is limitált volt, leginkább a szaktudás, és az elhivatottság volt, ami egyes helyeket, szakembereket megkülönböztetett egymástól.

 

A kozmetikai iparág a XXI. század egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Szinte napról-napra jelennek meg újabbnál újabb technikák, technológiák, és a termékek száma pedig a csillagos eget is eléri.

 

Ez a robbanásszerű fejlődés megnehezíti mind a szakemberek, de a vendégek dolgát is, hiszen, hogyan is lehet eligazodni, megbízható, hiteles szakembert, kezelést találni?!

 

Az internet világában a távol-keletről szinte minden megrendelhető, és rendelő igényeinek megfelelően elkészítenek bármit (minél nagyobb, csillogóbb, több nyomógomb annál hatásosabbnak tűnik ….) és a forgalomba hozatalhoz, csupán egy érintésvédelmi vizsgálatra van szükség, azaz elég ha nem ráz meg a gép, és már viheted is! Ettől, még sajnos nem jelenti azt, hogy valóban alkalmas bármilyen kezelésre!

 

Mi a megoldás?

Keress hitelesített kozmetikai szalonokat, hitelesített szakembereket! Mit is jelent ez a gyakorlatban? A valódi, bevizsgált kozmetikai gépek forgalmazói adnak arra, hogy a partnereinek megfelelő szakmai oktatást, szerviz hátteret és természetesen hitelesített/bevizsgált a kezelési célnak megfelelő gépeket biztosítsanak!

 

Mit kaphatsz, ha hitelesített kozmetikába jársz?

 • magasan képzett, minősített kozmetikusokra bízod magad

 • ellenőrzött és hatékony kezeléseket végeznek korrekt áron

 • kezelések során az előírt hatóanyaggal dolgoznak

 • garantált hatással rendelkező készülékkel végzik a kezeléseket

 • nem okoznak kárt a bőrödnek, egészségednek nem professzionális termékekkel, berendezésekkel

 • neked és bőröd pillanatnyi állapotának megfelelően a leghatékonyabb kezelést fogják javasolni

 

Miért van erre szükség?

 • mert sajnos a gépek nagy része hamisítvány

 • mert az olcsó, „hatóanyagok” nem csak hatástalanok, de még veszélyeket is rejtenek magukban

 • mert Magyarországon nincs hivatalos szervezet, aki bevizsgálja a készülékeket, ezért a gépek nagy része nem biztonságos, illetve kezelésre alkalmatlan/hatástalan.

 • mert a pénz érdekében sajnos számos szalonban meghamisítják a kezeléseket, kicserélik a hatóanyagokat, és az olcsóbb anyagköltség érdekében becsapják a vendégeket.
   

Legyél tudatos vendég! Védd magad, a bőrödet, az arcodat!

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 19.00

Kedd:  8.00 - 19.00
Szerda:  8.00 - 19.00

 Csütörtök: 8.00 - 16.00

Péntek: 8.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

 • Facebook - Melissza kozemtika
 • Google+ - Melissza kozmetika
 • YouTube - Melissza kozmetika

Neked is lehet ilyen weboldalad velük:

weblap fejlesztés

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros