Für Melinda kozmetikus Dunaújváros

info[@]mbcentrum.hu

Tel.: 25/415-416

Mobil: 20/452-0711

2400 Dunaújváros
Szórád M. u. 32.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8:00-16:00

Kedd: 10:00-18:00

Szerda: 8:00-16:00

Csütörtök: 11:00-19:00

Péntek (A hét): 8:00-16:00

Péntek (B hét): 11:00-19:00

Dunaújváros kozmetikus
Orosházi Eszter kozmetikus Dunaújváros

Több mint kozmetika

60 m2-es klimatizált üzletünkben csak kozmetikai szolgáltatásokat nyújtunk, így biztosítva a kezeléseinkhez szükséges csendet és nyugalmat.

Helységeink speciálisan a mai modern kozmetikai elvárásoknak megfelelően lettek kialakítva ezzel is támogatva a magas szakmai színvonalat.

Az alábbi helységekben várunk:

 

- nagy kezelő helység ahol akár párokat is tudunk fogadni

- + további 2 db kezelő helység

- gyantázó helység

- ügyfél fogadó/váró

 

Minden helységünkben halk zene mellett élvezheted kezeléseinket!

 

 

Hogyan törekszünk a prémium minőségre?

 • világszerte elismert kozmetikai cégek kutatói által fejlesztett prémium minőségű termékeket alkalmazunk [Babor, Age-Attraction]

 • kezeléseink kidolgozott módszertanokon alapulnak így garantálva a kívánt hatást

 • folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy Ön a kozmetológia legújabb vívmányai közül válogathasson

 • szakmailag felkészült, szakmájukat hivatásként szerető munkatársak várják

 • kezelések alatt tájékoztatjuk az alkalmazott anyagok hatásmechanizmusáról és a kezelések menetéről

 • szakmai tanácsokkal segítjük az otthoni utógondozást, a mindennapi bőrápolást

 • nyilvántartást vezetünk bőre állapotáról, az alkalmazott kezelésekről így biztosítva a személyre szabott hatékony kezelések alkalmazását

 • igényes, a kozmetikai kezelésekhez speciálisan kialakított, klimatizált kezelő helységeket alakítottunk ki

Időpont foglalás

ABOUT US

IDŐPONT FOGLALÁS

Szerencsére sokatoknak elnyerték tetszését új kezeléseink és régi siker kezeléseink iránt is töretlen az érdeklődésetek. Szeretnénk ha mindenki rövid várakozási idővel jöhetne hozzánk, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a közeli időpontok hamar elfogynak. A több hétre tervezett kezelések esetében pedig Nektek is közbejöhet valami ami miatt nem tudtok eljönni.
 

Szeretnénk kérni, hogy ha egy időpontotokkal probléma adódik akkor időben értesítsetek minket, mert mi várunk Benneteket és más is várna a szabad időpontokra.

A közelmúltban tapasztalt sok időben le nem mondott időpont miatt vagyunk kénytelenek bevezetni az alábbi házirend módosítást.

Természetesen köszönjük mindazoknak akik megtiszteltek eddig is azzal, hogy egyeztettek velünk ha probléma adódott az időpontjukkal.

 

Házirend:

 • Lemondásod minimum 24 órával az időpontod előtt tedd meg kérlek, különben a legközelebbi alkalommal felszámításra kerül 50%-a az árnak, vagy pedig több időpontot sajnos nem tudunk biztosítani.

 • Betegen, náthásan, influenzásan kérünk ne ülj a kezeink közé, legyünk tekintettel egymásra, szólj előre! Helyettünk senki nem fog dolgozni, és tovább adni sem szeretnénk egy vendégünknek sem a betegséget.

Kérünk mindenkit vegye ezeket figyelembe, jön a Karácsony, sűrű időszak ez mindenkinek, és mi próbálunk mindenkihez igazodni mint mindig.

Köszönjük együttműködésteket!😊

Melissza kozmetika csapata

Legyél tudatos vendég, avagy miért érdemes hitesített kozmetikára bízni a kezelést

Melissza kozmetika lézeres mezoterápia

Ha jelentkezel egy kozmetikai kezelésre, leinformálod a kezelést? Utána jársz hogy hatékony-e, hogy vegyi anyagoktól mentesen kezelik-e a bőröd? Ha kozmetikai kezelésre veszel kupont, megnézed pontosan mire is veszed? Vagy elég annyi hogy olcsó? 

Ha eddig nem tetted, mostantól jó ha megteszed. Kormanik Andrea kolléganőnk utána járt annak, hogy miért fontos ez számodra. 

Nem is olyan rég a szépségszalonok még szövetkezetek voltak, a kozmetikusok által elérhető gépek és kozmetikumok tárháza is limitált volt, leginkább a szaktudás, és az elhivatottság volt, ami egyes helyeket, szakembereket megkülönböztetett egymástól.

 

A kozmetikai iparág a XXI. század egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Szinte napról-napra jelennek meg újabbnál újabb technikák, technológiák, és a termékek száma pedig a csillagos eget is eléri.

 

Ez a robbanásszerű fejlődés megnehezíti mind a szakemberek, de a vendégek dolgát is, hiszen, hogyan is lehet eligazodni, megbízható, hiteles szakembert, kezelést találni?!

 

Az internet világában a távol-keletről szinte minden megrendelhető, és rendelő igényeinek megfelelően elkészítenek bármit (minél nagyobb, csillogóbb, több nyomógomb annál hatásosabbnak tűnik ….) és a forgalomba hozatalhoz, csupán egy érintésvédelmi vizsgálatra van szükség, azaz elég ha nem ráz meg a gép, és már viheted is! Ettől, még sajnos nem jelenti azt, hogy valóban alkalmas bármilyen kezelésre!

 

Mi a megoldás?

Keress hitelesített kozmetikai szalonokat, hitelesített szakembereket! Mit is jelent ez a gyakorlatban? A valódi, bevizsgált kozmetikai gépek forgalmazói adnak arra, hogy a partnereinek megfelelő szakmai oktatást, szerviz hátteret és természetesen hitelesített/bevizsgált a kezelési célnak megfelelő gépeket biztosítsanak!

 

Mit kaphatsz, ha hitelesített kozmetikába jársz?

 • magasan képzett, minősített kozmetikusokra bízod magad

 • ellenőrzött és hatékony kezeléseket végeznek korrekt áron

 • kezelések során az előírt hatóanyaggal dolgoznak

 • garantált hatással rendelkező készülékkel végzik a kezeléseket

 • nem okoznak kárt a bőrödnek, egészségednek nem professzionális termékekkel, berendezésekkel

 • neked és bőröd pillanatnyi állapotának megfelelően a leghatékonyabb kezelést fogják javasolni

 

Miért van erre szükség?

 • mert sajnos a gépek nagy része hamisítvány

 • mert az olcsó, „hatóanyagok” nem csak hatástalanok, de még veszélyeket is rejtenek magukban

 • mert Magyarországon nincs hivatalos szervezet, aki bevizsgálja a készülékeket, ezért a gépek nagy része nem biztonságos, illetve kezelésre alkalmatlan/hatástalan.

 • mert a pénz érdekében sajnos számos szalonban meghamisítják a kezeléseket, kicserélik a hatóanyagokat, és az olcsóbb anyagköltség érdekében becsapják a vendégeket.
   

Legyél tudatos vendég! Védd magad, a bőrödet, az arcodat!

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros