lézeres mezoterápia

A lézeres arckezelés (mezoterápia) meggyőző eredménye háromféle hatásmechanizmusban rejlik

1. Lézer terápiás hatás

A lézer fantasztikus hatása abban rejlik, hogy képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban (a sejt energiaközpontja) több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

2. Elektroporációs hatás

A készülék elektromos ingereket küldve úgynevezett "elektromos kapukat" nyit, melyeken keresztül a sejtek hatóanyagokkal, vitaminokkal történő feltöltését biztosítja.

3. Intenzív Anti-aging hatóanyagok

Az innovatív mezoterápiás hatóanyag ampullákat a speciális mikromolekuláris technológiának köszönhetően nagyon jó felszívódó képesség és erőteljes Anti-aging hatás jellemzi.

Az Age Attraction termékek mentesek a bőrt terhelő alkotóelemektől, mint PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok , állati nyersanyagok!

A lézeres arckezelésekről elmondhatjuk, hogy napjainkban a legfejlettebb, és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtéti eljárás nélküli) eljárások közé tartoznak. Fantasztikus hatásuk abban rejlik, hogy a lézer képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban (a sejt energiaközpontja) több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

A lézeres mezoterápia során a nagyteljesítményű lézer diódák által leadott impulzusok, egyfajta sejt és szövet gyógyulási folyamatot indítanak el, melynek következménye a fibroblaszt sejtek megnövekedett kollagén képzése és ezáltal a kollagén mátrix megújulása lesz. A Fibroblaszt sejt lézeres biostimulációja következtében a kötőszövetet alkotó nagy alapsejtet stimuláljuk működésre. Ez termeli a kollagént, glikoaminoglikánokat, reticuláris és elasztikus rostokat valamint a glikoproteineket, melyeknek mind jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában. Végeredményben ugyanazt a folyamatot váltja ki mint ami a bőrben zajlik a sebgyógyulási folyamatban (pl. vágás, tűszúrás következtében). Amikor megsérülünk valahol, a kialakult sérülés gyógyítása érdekében a bőr felszíne alatt található fibroblasztok elkezdik működésüket, a sérülés helyén kialakult szövethálózatban, és a seb gyógyulásához szükséges kollagént elkezdik termelni. Az ideiglenes szövet kezdetben puha, később egyre szilárdabbá válik, új kötőszöveti háló alakul ki, ép friss sejtekkel.

A nagy teljesítményű LÉZER és a MEZOPORÁCIÓ együttes alkalmazása eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi simán csak elektroporációs, és mezoterápiás kezelések eredményeit, mindezt a biostimulációnak köszönhetően, mely következtében nagymértékben megnő a sejtek felvevő képessége, a bőr áteresztő képessége, és a kollagénszintézis.

A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a lézer terápiás hatása, mely a fibroblaszt sejteket készteti működésre, másik a mezoporációval mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, a három molekula méretű (mikro, közepes, nagy) hyaluronsav (Hyaluron-3) koncentrátum, melyet többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr a lézeres biostimuláció és a mezoporáció következtében. A hyaluronsav koncentrátum bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni, míg a lézerterápia hatása később látható de tartósabb eredményeket biztosít. További nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés, hiszen egyszerre teszi lehetővé az intenzív hatóanyag felvételt és a fent említett biostimulációt!

Meso I Laser lézeres arckezelő programok hatásmechanizmusai:

 • a bőr áteresztőképessége jelentősen javul

 • sejtregeneráló hatása rendkívül jó (ez a tulajdonsága különösen látványos a rosaceás, és az aknés gyulladt bőr esetén)

 • stimuláló hatással van új bőrsejtek képződésére

 • fokozza a kollagén és elasztikus rostok képződését azáltal, hogy aktivizálni tudja a fibroblaszt sejtek működését

 • gyulladásgátló

 • jelentősen képes fokozni a sejtek energiatermelését (ATP)

 • szabályozza a sejt közötti folyamatokat

 • növeli a hajszálérhálózat és nyirokrendszer áteresztőképességét

Hatékonyan alklamazható

 • Arcbőr fiatalítása, ránc és lifting kezelések, Anti-Aging kezelések, kézfej bőrének fiatalítása

 • Bőrfeszesítés és ránckezelés

 • Rosacea, Akné, Gyulladásos, irritált bőrterületek kezelése

 • Mélyhidratáló kezelések

 • Terhességi csíkok

 • Lokális zsírbontás, pl. toka, lovagló és csípő tájék, belső comb stb.

 • Szövetfeszesítés, kötőszövet erösítés

 • Cellulitkezelés

 • Az arc bőrének és a szemkörnyéknek a feszesítésre

 • A szem alatti folyadékkal telt táskák csökkentésére

 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra

Hány kezelés szükséges?

Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy érettebb bőrt kezelünk. Kúra után javasolt fenntartó kezelések: 6-8 hetente. DE! Már egy kezelés is nagyon látványos és mivel mélyen tudunk dolgozni - a készülék technológiáinak köszönhetően - ezért rendkívül tartós is!

... és amitől garantáltan hatékony:

Kezeléseinket, kizárólag hitelesített magas szaktudással rendelkező, egészségügyi szakemberek, kozmetikus mesterek, és kozmetikusok végezhetik!

 

Kizárólag az AgeAttraction vállalat több éves kutatásai és fejlesztései következtében létrejött, a készülék specifikációihoz legyártott, magas koncentrációjú hatóanyagokkal végezhető a kezelés.

 

Az általunk hitelesített kezelőink esetében, garantálni tudjuk, hogy a kezelés alatt bevitt analitikai tisztaságú hatóanyagok kizárólag ellenőrzött, az AgeAttraction repertoárjában megtalálható valóban magas hatékonyságú készítmények.

 

A hatóanyagok felhasználása, kezelésekben alkalmazott mennyisége, szigorúan szabályozott, és ellenőrzött.

13 ok amiért érdemes a lézeres mezoterápiás kezelést választanod

 1. MERT azonnal látod a hatását

 2. MERT hosszú távon hatékony

 3. MERT bőröd nem tud hozzászokni, mindig hatásos marad

 4. MERT tartós a hatása

 5. MERT lassítja a bőrödben az öregedési folyamatokat

 6. MERT tömöríti a bőrödet

 7. MERT újra kontúrozza az arcodat

 8. MERT a pigmenteket is halványíthatjuk

 9. MERT a mikro ráncaid akár teljesen el tűnnek

 10. MERT a markánsabb ráncaid jelentősen mérséklődnek

 11. MERT az arcod kontúrjai finomabbá válnak

 12. MERT a feszesebb bőrkép miatt a tekinteted is nyitottabbá válik

 13. MERT az arcod fiatalosabb kinézetű lesz

 

Ha részletesebben is érdekelnek a MIÉRTEK:

AZONNAL LÁTVÁNYOS 
= a lézeres mezoterápia és a fókuszált mezoterápia is, azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen - a többi kozmetikai készülékkel ellentétben -, az ezekhez a kezelésekhez használt Meso Laser készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek. A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumokat alkalmazunk a kezeléseid során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.

 

HOSSZAN HATÁSOS
= a Meso Laser készülék kapcsán egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézerrel dolgozunk. Ennek köszönhetően a bőröd kollagén termelése, a kollagén rugalmasságának megtartása - vagy ha szükséges, akkor annak igen intenzív stimulálása - igen egyszerűen és megbízhatóan elvégezhető. Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérjük azt is, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikroráncokat és hosszan hatékony, tartós eredményeket produkáljon a kezelés. Ennek köszönhető az is, hogy a Meso Laser kezelések hatására javul a bőröd vérellátottsága, a hatóanyagok jobb felszívódása és lassulnak a bőröd öregedési folyamatai.

 

TÖMÖRÍT, KONTÚROZ, RÁNTALANÍT
= az AgeAttraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. szuperkoncentrátumokat használnak a kezelésedhez a szalonjaink. Ezek a koncentrátumok, képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni. Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni rád a tükörből. Ezeket az eredményeket, mivel mélyen és hatékonyan dolgozunk a kezelések közben, a bőröd hosszú távon meg is tudja tartani. Fenntartó kezelésekkel, hosszú évekkel ki lehet tolni vagy akár teljesen el is tudod kerülni az esetleges komolyabb plasztikai beavatkozásokat.

 

HALVÁNYÍT
= a kezeléseid közben automatikusan hatni tudunk az pigmentált foltokra, a bőrszíned esetleges egyenetlenségekre. A pigmentációs zavarok szépen kordában tarthatóak, halványíthatóak a Meso Laser kezelésekkel egy időben, hiszen a szuperkoncentrátumok közt megtalálható a méltán elhíresült YOUTHING ELIXIR SUPREME - őssejtes hyaluronsavas koncentrátum, mely terméket most már igen széles körben alkalmazzák ránc+pigmentkezelések kapcsán.

 

Megjegyzés: A Meso Laser géppel végzett kezelések után a kezelt területeknek kb. 1 hétig nagyon erős a hatóanyag felvételi képessége és ilyenkor a termékek összetevői nagyon intenzíven képesek beépülni a bőrbe. Ezért érdemes ezt az időszakot kihasználni arra, hogy otthon olyan összetételű terméket használjon a vendég a bőrére, melyet a kezelés alatt is használtunk.

Nézd meg!
Árak, kedvezmények
Lézeres probléma megoldó kezelések

Mezo I Leaser - Gyulladt problémás bőr* kezelése ..................................  2 000 Ft/ 6 perc lézer

Mezo I Leaser - további kezelési idő  ..............................................................  300 Ft/perc

* akne, szőrtüsző gyulladás, pattanás, furunkulus, irritált felületek kezelése
 

Lézeres mezoterápia kezelések

Meso I Laser - Arc és szemkörnyék kezelés

18 500 Ft

Meso I Laser - Arc kezelés 5+1 kezeléses bérlet

92 500 Ft

Meso I Laser - Dekoltázs kezelés

15 500 Ft

Meso I Laser - Nyak kezelés

9 250 Ft

Meso I Laser - Toka zsírbontó kezelés

4 900 Ft

Please reload

Lézeres mezoterápia kezelés menete

 1. Smink eltávolítás és tisztítás: nagyon alaposan lemossuk az arcot egy speciális felpuhító habbal.
 2. Hagyjuk teljesen megszáradni, eközben elôkészíthetjük a kezeléshez szükséges ampullákból a koktélt.
 3. Felhelyezzük a vendég szemére a szem védôket. FONTOS, hogy ehhez a lézer készülékhez gyártott tapaszokat használjuk, mert csak ez biztosítja a megfelelô védelmet. Mi is felvesszük a védôszemüvegünket.
 4. A lézeres besugárzás 12 darab impulzus dióda lézerrel történik, meghatározott hullámhosszon (670 nm, és 905 nm). A nagy teljesítményû (500 mW-os) lézerrel, úgy dolgozunk a leghatékonyabban, ha a nagyteljesítményû kivezetôket, közvetlenül a bôr felszínére irányítjuk, merôlegesen és 1-2 percig mozdulatlanul tartva besugározzuk az adott területet. FONTOS, hogy a bôr száraz legyen, és ne kenjünk rá semmit, mert a fénynyaláb veszíthet az energiájából, ugyanis megtörik a fény a köztes anyagokon. A szemkörnyékén speciális eszközzel is dolgozhatunk, mely egy nagy teljesítményû diódát tartalmaz.
 5. Alaposan fertőtlenítünk: Alkoholmentes, széles spektrumú sebészeti fertôtlenítôszerrel. Majd hagyjuk megszáradni.
 6. 3%-os steril glycolsavval átkenjük a bôrt, hagyjuk hatni 3-4 percig. Nem kell letörölni.
 7. Elektroporációs bedolgozás: Arc esetében 6 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-7 percig kezeljük ôket. A hatóanyag koktélt, és a Hyaluron savat folyamatosan adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk. A teljes 30-40 perc alatt ez 6-10 ml tömény hatóanyag bedolgozását jelenti, ha valódi nagy pontosságú elektroporációs technológiával dolgozunk!
 8. A kezelést egy mélyen felszívódó hyaluronsavas peptid koncentrátummal fejezzük be. Ez a kollagészintézis fenntartásában van segítségünkre, és a készítményben található nagy méretû hyaluronsav molekulák, védôréteget képezve kissé lezárják a bôrt, pár órára, hogy a szennyezôanyagokat távol tartsa a bôrtôl.

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros