Lézeres arckezelések

A lézeres arckezelés (mezoterápia) meggyőző eredménye háromféle hatásmechanizmusban rejlik 

1. Lézer terápiás hatás

A lézer fantasztikus hatása abban rejlik, hogy képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban (a sejt energiaközpontja) több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

2. Elektroporációs hatás

A készülék elektromos ingereket küldve úgynevezett "elektromos kapukat" nyit, melyeken keresztül a sejtek hatóanyagokkal, vitaminokkal történő feltöltését biztosítja.

3. Intenzív Anti-aging hatóanyagok

Az innovatív mezoterápiás hatóanyag ampullákat a speciális mikromolekuláris technológiának köszönhetően nagyon jó felszívódó képesség és erőteljes Anti-aging hatás jellemzi.

lézeres mezoterápia
lézeres mezoterápia

A lézeres arckezelésekről elmondhatjuk, hogy napjainkban a legfejlettebb, és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtéti eljárás nélküli) eljárások közé tartoznak. Fantasztikus hatásuk abban rejlik, hogy a lézer képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban (a sejt energiaközpontja) több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

​A lézeres mezoterápia során a nagyteljesítményű lézer diódák által leadott impulzusok, egyfajta sejt és szövet gyógyulási folyamatot indítanak el, melynek következménye a fibroblaszt sejtek megnövekedett kollagén képzése és ezáltal a kollagén mátrix megújulása lesz. A Fibroblaszt sejt lézeres biostimulációja következtében a kötőszövetet alkotó nagy alapsejtet stimuláljuk működésre. Ez termeli a kollagént, glikoaminoglikánokat, reticuláris és elasztikus rostokat valamint a glikoproteineket, melyeknek mind jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában. Végeredményben ugyanazt a folyamatot váltja ki mint ami a bőrben zajlik a sebgyógyulási folyamatban (pl. vágás, tűszúrás következtében). Amikor megsérülünk valahol, a kialakult sérülés gyógyítása érdekében a bőr felszíne alatt található fibroblasztok elkezdik működésüket, a sérülés helyén kialakult szövethálózatban, és a seb gyógyulásához szükséges kollagént elkezdik termelni. Az ideiglenes szövet kezdetben puha, később egyre szilárdabbá válik, új kötőszöveti háló alakul ki, ép friss sejtekkel.

A nagy teljesítményű LÉZER és a MEZOPORÁCIÓ együttes alkalmazása eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi simán csak elektroporációs, és mezoterápiás kezelések eredményeit, mindezt a biostimulációnak köszönhetően, mely következtében nagymértékben megnő a sejtek felvevő képessége, a bőr áteresztő képessége, és a kollagénszintézis.

A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a lézer terápiás hatása, mely a fibroblaszt sejteket készteti működésre, másik a mezoporációval mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, a három molekula méretű (mikro, közepes, nagy) hyaluronsav (Hyaluron-3) koncentrátum, melyet többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr a lézeres biostimuláció és a mezoporáció következtében. A hyaluronsav koncentrátum bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni, míg a lézerterápia hatása később látható de tartósabb eredményeket biztosít. További nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés, hiszen egyszerre teszi lehetővé az intenzív hatóanyag felvételt és a fent említett biostimulációt!

Meso I Laser lézeres arckezelő programok hatásmechanizmusai:

 • a bőr áteresztőképessége jelentősen javul

 • sejtregeneráló hatása rendkívül jó (ez a tulajdonsága különösen látványos a rosaceás, és az aknés gyulladt bőr esetén)

 • stimuláló hatással van új bőrsejtek képződésére

 • fokozza a kollagén és elasztikus rostok képződését azáltal, hogy aktivizálni tudja a fibroblaszt sejtek működését

 • gyulladásgátló

 • jelentősen képes fokozni a sejtek energiatermelését (ATP)

 • szabályozza a sejt közötti folyamatokat

 • növeli a hajszálérhálózat és nyirokrendszer áteresztőképességét

Hatékonyan alkalmazható

 • Arcbőr fiatalítása, ránc és lifting kezelések, Anti-Aging kezelések, kézfej bőrének fiatalítása

 • Bőrfeszesítés és ránckezelés

 • Rosacea, Akné, Gyulladásos, irritált bőrterületek kezelése

 • Mélyhidratáló kezelések

 • Terhességi csíkok

 • Lokális zsírbontás, pl. toka, lovagló és csípő tájék, belső comb stb.

 • Szövetfeszesítés, kötőszövet erösítés

 • Cellulitkezelés

 • Az arc bőrének és a szemkörnyéknek a feszesítésre

 • A szem alatti folyadékkal telt táskák csökkentésére

 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra

Hány kezelés szükséges?

Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy érettebb bőrt kezelünk. Kúra után javasolt fenntartó kezelések: 6-8 hetente. DE! Már egy kezelés is nagyon látványos és mivel mélyen tudunk dolgozni - a készülék technológiáinak köszönhetően - ezért rendkívül tartós is! 

Lézeres arckezelés hatásai

Azonnal látványos

a lézeres mezoterápia és a fókuszált mezoterápia is, azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen - a többi kozmetikai készülékkel ellentétben -, az ezekhez a kezelésekhez használt Meso Laser készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek. A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumokat alkalmazunk a kezeléseid során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.


Hosszan hatásos

a Meso Laser készülék kapcsán egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézerrel dolgozunk. Ennek köszönhetően a bőröd kollagén termelése, a kollagén rugalmasságának megtartása - vagy ha szükséges, akkor annak igen intenzív stimulálása - igen egyszerűen és megbízhatóan elvégezhető. Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérjük azt is, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikroráncokat és hosszan hatékony, tartós eredményeket produkáljon a kezelés. Ennek köszönhető az is, hogy a Meso Laser kezelések hatására javul a bőröd vérellátottsága, a hatóanyagok jobb felszívódása és lassulnak a bőröd öregedési folyamatai.

Tömörít, kontúroz és ránctalanít

az AgeAttraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. szuperkoncentrátumokat használnak a kezelésedhez a szalonjaink. Ezek a koncentrátumok, képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni. Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni rád a tükörből. Ezeket az eredményeket, mivel mélyen és hatékonyan dolgozunk a kezelések közben, a bőröd hosszú távon meg is tudja tartani. Fenntartó kezelésekkel, hosszú évekkel ki lehet tolni vagy akár teljesen el is tudod kerülni az esetleges komolyabb plasztikai beavatkozásokat

Lézeres arckezelések árlista

Meso I Laser - Arc és szemkörnyék kezelés

19 900Ft

Meso I Laser - Dekoltázs kezelés

15 500 Ft

Meso I Laser - Nyak kezelés

9 500 Ft

Meso I Laser - Toka zsírbontó kezelés

 4 900 Ft

Mezo I Leaser - Gyulladt problémás bőr kezelése / 5 perc lézer

*akne, szőrtüsző gyulladás, pattanás, furunkulus, irritált felületek kezelése

2 000 Ft

Mezo I Leaser - további kezelési idő / perc

 300 Ft

Lézeres arckezelés lépései

 1. Smink eltávolítás és tisztítás: nagyon alaposan lemossuk az arcot egy speciális felpuhító habbal.

 2. Hagyjuk teljesen megszáradni, eközben előkészíthetjük a kezeléshez szükséges ampullákból a koktélt.

 3. Felhelyezzük a vendég szemére a szem védőket. FONTOS, hogy ehhez a lézer készülékhez gyártott tapaszokat használjuk, mert csak ez biztosítja a megfelelő védelmet. Mi is felvesszük a védőszemüvegünket.

 4. A lézeres besugárzás 12 darab impulzus dióda lézerrel történik, meghatározott hullámhosszon (670 nm, és 905 nm). A nagy teljesítményű (500 mW-os) lézerrel, úgy dolgozunk a leghatékonyabban, ha a nagyteljesítményű kivezetőket, közvetlenül a bőr felszínére irányítjuk, merőlegesen és 1-2 percig mozdulatlanul tartva besugározzuk az adott területet. FONTOS, hogy a bőr száraz legyen, és ne kenjünk rá semmit, mert a fénynyaláb veszíthet az energiájából, ugyanis megtörik a fény a köztes anyagokon. A szemkörnyékén speciális eszközzel is dolgozhatunk, mely egy nagy teljesítményű diódát tartalmaz.

 5. Alaposan fertőtlenítünk: Alkoholmentes, széles spektrumú sebészeti fertőtlenítőszerrel. Majd hagyjuk megszáradni.

 6. 3%-os steril glycolsavval átkenjük a bőrt, hagyjuk hatni 3-4 percig. Nem kell letörölni.​

 7. Elektroporációs bedolgozás: Arc esetében 6 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-7 percig kezeljük őket. A hatóanyag koktélt, és a Hyaluron savat folyamatosan adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk. A teljes 30-40 perc alatt ez 6-10 ml tömény hatóanyag bedolgozását jelenti, ha valódi nagy pontosságú elektroporációs technológiával dolgozunk!

 8. A kezelést egy mélyen felszívódó hyaluronsavas peptid koncentrátummal fejezzük be. Ez a kollagészintézis fenntartásában van segítségünkre, és a készítményben található nagy méretű hyaluronsav molekulák, védőréteget képezve kissé lezárják a bőrt, pár órára, hogy a szennyezőanyagokat távol tartsa a bőrtől.