Mikrotűs rádiófrekvenciás bőrmegújítás

30 év felett minden bőrtípusra

Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. .

Fokozott kollagén termelés

Az RF energia létrehoz egy hőhatást. A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni

A szövetek újrastrukturálása

A rádiófrekvenciás kezelés hatására látványos szövet újra struktúrálódás megy végbe.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés
Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A frakcionált mikrotűs RF (RádióFrekvenciás) kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb műtét nélküli bőrfiatalítás, mely hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít az arc, nyak és dekoltázs területein.

Egyszerre kezeli a bőr felső - és középső rétegét olyan módon, hogy a bőrfelszínen minimális sérülést ejtve a hatás a kötőszöveti rétegben teljesedik ki.

A frakcionális RF (RádióFrekvenciás) kezelőfej a fókuszált RF hőenergiát egy speciális tipen, kezelőfejen mikrotűk találhatók különböző nagyságban 25, 48, stb tűszámmal és ezek a gép által beállított mélységbe ( 0,1-4 mm) pontosan behatolnak a bőrbe és ott a tű végén adódik le a mélyebb rétegekben az RF hőhatása, így a felszínen hőkárosodás itt nem alakul ki, csak a mikrotűk okozta stimuláló sebek. Ezáltal el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat, amely során egy hosszú távú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

Hogy működik?

A hatásmechanizmus abban rejlik, hogy a bőrbe behatoló steril tisztaságú a vendég bőrproblémájához beállított tűkön keresztül érkező rádiófrekvenciás direkt hőmennyiség lokálisan felmelegíti, stimulálja, feszesíti a problémás bőrterületet. A bőr élettel teli lesz, javul az anyagcsere, a vérellátás , osztódásra serkenti a bőr fibroblaszt állományát és nivóba hozza a bőregyenletlenségeket.

A mikrotűs radiofrekvencia kezelés másik nagyon nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját. A barrier funkció az a védelmi funkció, amely nélkül a bőrünk nyitott kapu lenne a külső szennyeződések számára, illetve nem tudna minket megmenteni a felesleges víz - és hőveszteségtől.

Ez azért hasznos, mert nagy mennyiségű orvos kozmológiai tisztaságú hatóanyagot tudunk bejuttatni a bőrbe, amik erőteljesen támogatják a bőr megújulási, tömörödési folyamatait. E 3-as hatás révén 4 hét múlva egy üde, fiatalos, felszínén homogén, tömör, feszes bőr keletkezik a kezelés területén

Mikrotűs rádifrekvenciás kezelések kiválóak lehetnek:

 • Bőrfeszesítésre, bőremelésre
 • Szájkörüli ráncokra, szűrő ráncokra
 • Bőrrejuvenációra (hatóanyag -bevitel előttre)
 • Felületes, enyhén gyulladt aknékra
 • Tág pórusokra
 • Akné utáni atrófiás hegekre, striák halványítására
 • Faggyúműködés csökkentésére helyileg


Mikor javasoljuk a mikrotűs radiófrekvenciás kezelést?

 • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés

 • Ha bőröd vegyes, tág pórusú

 • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú

 • Ha az állvonalon már enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani

 • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található

 • Ha szeretnéd megelőzni az öregedés jeleinek megjelenését és késleltetni azokat

A rádiófrekvencia hatására kollagén termelődik. Miért jó ez?

Mivel 26 éves korunkat követően a bőrben a kollagén termelés lelassul, leáll és a kollagén tartalom drasztikusan csökken, a termelés újraindítása, a kollagén rostok megerősítése és minőségük javítása alapvető pillér a bőr öregedés elleni harcban. A kollagén felelős a bőr tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért és a hiánya petyhüdtséghez, ráncokhoz és feszesség, volumenvesztéshez vezet.

A rádiófrekvenciás kezelés hatására tehát, amennyiben a stimuláció rendszeres (azaz körülbelül kéthetente egyszer megtörténik 4-8 alaklommal a kollagén denaturáció két hónapon keresztül) látványos szövet újra struktúrálódás megy végbe. A hőnek pedig további egyéb kedvező hatásai is vannak a bőrre, mint például a pórusok méretének csökkenése, a zsírosodás mérséklődése a faggyútermelő mirigyek működésének szabályozásával és a gyulladások csökkenése.

Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 4-6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig hosszan tartós. A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 

Mit kell tenni a kezelés előtt és után?

 1. 4 órával a kezelést követően szabad arcot mosni, erre a célra tonikot és speciális ápolókat célszerű használni.
 2. A kezelés után és még 2-3 hétig fényvédő krémet érdemes használni.
 3. Kezelés után a bőr felszínén lévő rétegek gyorsan kiszáradnak, ezért mélyebb hámlást tapasztalunk. Ez a sejtek revitalizálásában fontos szerepet játszik.
 4. A kezelést követő napon még kissé pirosabb lehet a kezelt felület, de az öngyógyító folyamatok gyorsan elmulasztják a tüneteket.
 5. Folyamatos hidratálás szükséges, a húzódó érzés elkerülésére. A bőrsejtek nagyon gyorsan megújulnak , új, ép bőr építéséhez és a leggyorsabb regenerálódáshoz optimális bőrápoló készítményeket ennek megfelelően állítjuk össze.
 6. Nem ritka, hogy 1 hétig is dupla mennyiségű hidratáló krémet szükséges felkenni a bőr igényeinek megfelelően.
 7. Másnap érdemes bioalapozót használni, általában gyakorlatilag a kezelésnek semmilyen nyoma nem látható. Ezért nem szükséges a kezelést pihenőnapok elé időzíteni.
 8. A kezelés után 1-2 napig az ápolás felvitele közben szúró-csípő érzet rendes jelenség.
 9. A kezelés után 1-2 napig kerülni szükséges a meleg helyeket (pl. forró fürdő, szauna, stb.).
 10. Úszás, közös fürdő mellőzése javasolt 1-2 napig.

Árlista

Mikrotűs RF arc kezelés

 Ft/alkalom

49 000 Ft

Mikrotűs RF nyak kezelés

Ft/alkalom

23 000 Ft

Mikrotűs RF dekoltázs kezelés

Ft/alkalom

47 000 Ft

Még több  arckezelés itt: