MILSYS® Lézeres mezoterápia

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

MILSYS® Lézeres mezoterápia

 

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A készülék eredményességét független hatástanulmány igazolta.

MIÉRT AJÁNLOTT A LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

 • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. 

 • A fókuszált elektroporációs technológia képes az aktív hatóanyagokat igazoltan bejuttatni a bőrbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. 

 

A LÉZER LENYŰGÖZŐ HATÁSA ALKALMAZHATÓ:

 • Az kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására

 • A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére

 • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére

 • Mélyhidratáló kezelésekre

 • Terhességi csíkok halványítására

 • Cellulit kezelésre és alakformálásra

 • Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)

 • Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre

 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra

 

KEZELÉSI FOLYAMAT:

 • A kezelés időtartama kb. 60 perc.

 • Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra (Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.)

 • A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

 

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy hyaluron pótló ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Hyluron 3, Magic Wrinkle Stop, Mystic Fruits vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.). 

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros