o2 balance

Anti-ageing kezelések 95-98%-os molekuláris oxigénnel dúsított hyaluron infúzióval

EGYEDÜLÁLLÓ ORVOSTECHNIKAI MINŐSÍTÉS

Egy teljesen egyedülálló készülék, amelyet az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

 

Ez a minősítés garanciát jelent a kiemelkedő hatékonyságra és a kezelések 100%-os biztonságára. A készülékkel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések garantáltan fájdalommentesek.

Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés, érintés nélkül, 98%-os molekuláris oxigénnel!

Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében.

o2-balance - egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés!

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink - a német biztonsági előírások alapján gyártott - bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront - egyedülálló módon - 99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, 98%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be.

 

Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A 98% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél - sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során - nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően - mely egyedülálló szabadalom - a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú - ezúttal ionizált oxigénnel!

KEZELÉSEK RÉSZLETESEN

1. PRECÍZIÓS NYIROKDRENÁZS

- szemkörnyéki ödémára, arckontúrozásra, problémamegoldásra 

Kezelés ára >>>

2. MOLEKULÁRIS OXIGÉN + HYALURON INFÚZIÓ


- az érintés nélküli hyaluron infúziós kezelésekhez

Az o2-balance infúziós pisztollyal történő kezelés során a bőrt kb. 96%-os molekuláris oxigénnel és speciális alacsony molekulás hyaluron komplex-szel töltjük fel.

Az infúziós pisztolyban egyenletes nyomást és finom hatóanyagpermetet állítunk elő 99,9%-osan megtisztított oxigénárammal. A nyomás hatására és a permet áramlási sebességének köszönhetően a molekuláris oxigénnel keveredett hyaluron komplex a bőrbe és a felső bőrrétegekbe jut. (A felső bőrrétegnek ez egyfajta masszázseffektet is eredményez, ezért a kezelés teljesen fájdalommentes, kifejezetten kellemes élmény.)

A hyaluron infúziós kezelés élénkíti a vérkeringést és már az első kezelések után is láthatóan finomabb, egészségesebb, hidratáltabb bőrképet eredményez. A kezelés kiegészíthető egyedülálló TRANSCUTAN hatóanyagokkal is, amelyekkel intenzív anti-ageing, lifting, valamint akné és rosacea ellenes hatást érhetünk el.

MOLEKULÁRIS OXYGÉN + HYALURON-INFÚZIÓ ELŐNYEI:

Magyarországon először: a teljes szemhéj biztonságosan kezelhető az infúziós fejjel!

 • a bőr feszessége növekszik

 • a kötőszövet újraépül

 • a szövetszerkezet egyenletesebb lesz

 • a bőr több nedvességet köt meg

 • javul a bőr rugalmassága

 • a kisebb ráncok kisimulnak

 • a bőr friss és fiatalabb megjelenésű lesz

Kezelés ára >>>

 

3. NAGYNYOMÁSÚ HYALURON BELÖVÉS


- a mélyebb rétegben is hatékony kezelésekhez

Az o2-balance szabadalommal védett hyaluron belövő eljárásával és a molekuláris oxigén segítségével, megnövelt nyomás alatt a természetes mikroszkópikus méretű csatornákon keresztül (intercelluláris transzport) alacsony molekulás hyaluronsavat juttatunk be a bőrbe kb. 2,5mm mélyen.
Az o2-balance hyaluron belövő kezelésének előnye a hatóanyagok rendkívül gyors bőrbe juttatása és a molekuláris oxigén folyamatos jelenléte, ami vivőanyagként többszörösére növeli a hyaluron hatását a bőrben.

Alkalmazása fájdalommentes, a mélyen bejutott hyaluronsav hatékonyan "alápárnázza" a bőrt. Összességében egy üde, sima és egyenletes bőrkép érhető el a kezeléssel. Rendszeres és kúraszerű használat esetén ez a hatás felerősödik és a bőr öregedési folyamata lelassul.

NAGYNYOMÁSÚ HYALURON BELÖVÉS ALKALMAZÁSI TERÜLETEI:

 • homlokráncok, szemöldök közti ráncok feltöltése

 • nyak és dekoltázs ráncainak kezelése

 • szemhéj kezelése, feszesítése, emelése

 • szemkörnyéki szarkalábak egyenletes feltöltése

 • tág pórusú bőr kezelése

 • nasolabiális ráncok kezelése

 • szájzug ráncainak kezelése

 • szájkörnyéki kezelések, ajakdúsítás, száj körüli ráncok kezelése
   

Kezelés ára >>>​

 

4. IONIZÁLT OXYGÉN INHALÁTOR


- 2 óra intenzív oxigén terápia hatása 20 percben*

Forradalmi, 5x gyorsabb hatás az ionizáló modul segítségével!


Az oxigén inhaláció hosszú ideje megbízható kezelési eljárás az orvostudományban.

Az o2-balance készülék kb. 98%-os koncentrációjú oxigént termel, amely légzőmaszk segítségével lélegezhető be. Emellett az inhalátor modulban található egy nagyteljesítményű oxigén-ionizátor modul is, amely kimagasló számú negatív ionokat termel (5 millió negatív ion / cm3).

Ez a szabadalommal védett modul kiemelkedő hatékonyságot eredményez, ugyanis a negatív ionok közvetlenül a légzőmaszkban képződnek, így a belégzés során a lehető legnagyobb dózisú ionkoncentráció jut a szervezetbe. A keletkező negatív ionok javítják és gyorsítják a szervezet oxigén felhasználását. Ezáltal az oxigén gyorsabban jut a tüdőből a véráramba, elősegítve az oxigén megkötését és fokozva a szövetekbe jutását. A negatívan ionizált oxigén a sejtfunkciók további stabilizációját is eredményezi.

IONIZÁLT OXIGÉN TERÁPIA ALKALMAZÁSI TERÜLETEI:

 • Esztétikai kezelések után a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére

 • Egészségmegőrzés támogatására

 • Általános állapotromlás esetén

 • Általános immungyengeség ellen

 • Koncentrációs nehézségek ellen

 • Krónikus fáradtság szindróma esetén**

 • Alvászavaroknál

 • Feledékenység javítására

 • Általános stressz szindrómára

 • Keringési zavarokra**

 • Műtétek után**

 • Gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére**

*A hagyományos oxigénbár készülékeknél az ionizált oxigén pozitív hatásainak eléréséhez 2 óra inhalációs periódus ajánlott, azonban az o2-balance készülék esetében - az ionizáló modulnak köszönhetően - ez körülbelül 20 perc alatt ugyanolyan hatékonysággal megvalósul.

** Kérjük, először keresd fel kezelőorvosod!

1. PRECÍZIÓS NYIROKDRENÁZS

 

2. MOLEKULÁRIS OXIGÉN + HYALURON INFÚZIÓ

3. NAGYNYOMÁSÚ HYALURON BELÖVÉS

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_napár_2020.webp