Bőrfeszesítő, hidratáló gélmaszk, peptidekkel és lótuszvirág kivonattal

Bőrfeszesítő

Hidratáló

Lifting hatású

Pórusösszehúzó

A Miracle Mask bőrfeszesítő üdítő frissességet varázsol az arcra, a fáradt bőr is képes ragyogni tőle. Az erőteljes peptidek, hyaluronsav, lótuszvirág és uborka kivonata simább, és feszesebb érzést kölcsönöz a bőrnek. Magas nedvességtartalmának köszönhetően a fáradt bőr perceken belül fiatalos és ragyogó lesz.

Hatásmechanizmusa: A frissen betakarított lótuszlevelekből, költséges eljárással nyert lótuszvirág sejtvíz frissítő hatású, ásványi anyagokkal látja el és simítja a bőrt. Az erőteljes peptidek stimulálják a kollagén termelődést.

A gyors bőrfeszesítő hatású hatóanyagok, az uborkakivonat és a hyaluronsav, azonnali frissítő és lifting hatást eredményeznek. További kitűnő minőségű növényi kivonatok segítik a bőrt nedvesség tartalmának megőrzésében, és védik a külső káros hatásoktól.

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Nelumbo Nucifera Leaf Extract - Frissen betakarított lótuszlevelekből, költséges eljárással nyert lótuszvirágsejtvíz – nem kivonat. Nyugtató, bőrkisimító hatású, ásványi anyagokkal táplálja a bőrt.

 

Sachride Isomerate - Növényi összetevő – multiaktív hidratáló hatás

Cucumis Sativus Juice - Gyorshatású, extrém bőrfeszesítő hatóanyag uborkakivonatból, magas hidratáló tulajdonsággal.

 

Sodium Hyaluronate - Hyaluronsav, erősíti és feszesíti a szövetet

Palmitoyl Tripeptide-3 - Erőteljes peptid, aktívan stimulálja a kollagén újraképződését..

 

Xanthan - Poliszacharid, bőrfeszesítő

 

Glycerin - Bőrfeszesítő hatású, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát

Hyaluron tartalmú szuperkoncentrátum - Hyaluron 3

Intenzív feszesítő

Mélyhidratáló

Ráncatalanító

Regeneráló

Az új Hyaluron 3 szuperkoncentrátum a felső rétegekben hidratáló és stimuláló hatást képes kifejteni, az alsó rétegekben pedig a bőr felépítésébe épül be, és intenzív feszesítő hatással bír.

Az új, biotechnológialiag előállított Hyaluron 3-Komplex három különböző hyaluron molekulaméretet tartalmaz, nagy, közepes és mikromolekuláris hyaluront. Az értékes hyaluron 3-komplex (Sodium Hyaluronate) aránytalanul magas mikromolekuláris hyaluront tartalmaz, és kivételesen magas hyaluron koncentráció jellemzi.

A Hyaluron 3-Komplex hatása:
A nagymolekuláris hyaluron hosszútávú hidratációt biztosít, és erősíti a bőr ellenálló képességét. A közepes molekuláris hyaluron nedvességet juttat be a felső bőrrétegek alá, belülről erősíti a bőr védekező funkcióját, segíti a fénykárosodást szenvedett szövetek regenerálódását.

Az értékes mikromolekuláris hyaluron (a készítmény 45%-a!) mélyebb bőrrétegekbe is eljut, beépül a sejtekbe, erősíti a sejt közötti összeköttetéseket, és csökkenti a már kialakult ráncok mélységét.

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Saccharide Isomerate - Növényi összetevő – multiaktív hidratáló

 

Sodium Hyaluronate - Háromszoros hyaluron-komplex mely hidratálja, erősíti és feszesíti a különböző bőrrétegekben a szöveteket

 

Panthenol - Pro-Vitamin, B5 serkentő, nedvességmegőrző és regeneráló hatású

Intenzív tisztító hatás a különösen érzékeny bőrre is - Pure Face

Mélytísztító hatású

Bőrsimító

Gyulladáscsökkentő

Bőrlágyító

Tiszta luxus a bőrnek. Egy selymesen kellemes, enyhe, túlnyomó részben növényi tenzidekből álló tisztító hab, amellyel a MakeUp és a szennyeződés gyengéden de hatékonyan távolítható el, frissítő érzést nyújtva a bőr számára.

A Pure Face arclemosó használatával a bőr simább megjelenésű lesz, egyenletesebb, és jobb felvevőképességet biztosít a további hatóanyagok számára.

Alkalmazása:
Az arclemosó habból kis mennyiséget vízes kezünkre téve képezzünk bő habot, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be vele az egész arcot beleértve a szemkörnyéket is. Ezt követően alaposan mossuk le.

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Sodium Cocoamphoacetate - Lágy, növényi eredetű tenzid

Coco-Glucoside - Lágy, túlnyomórészben növényi eredetű tenzid

Panthenol - Serkentő, folyadékmegkötő, gyógyító hatású

Polyglyceryl-10 - Emulgeátor, lipid, tenzid;

Sodium Cocoyl Glutamate - Emulgeátor, lipid, tenzid;

LaurateSodium Chloride - Ásványi segédanyag

Citric Acid - Növényi eredetű citromsav

Sodium PCA - folyadékmegkötő, bőrlágyító, bőrvédő hatású

PCA Glyceryl Oleate - Emulgátor, lipid, tenzid (túlnyomórészben növényi eredetű)

Sodium Lauroyl Lactylate - Tenzid

Allantoin - Hatóanyag; serkentő, gyógyító

Bisabolol - A kamilla hatóanyaga (gyulladáscsökkentő)

Phytic Acid - Bőrtisztító

Ethylhexylglycerin - Bőrtisztító

Össejtes koncentrátum hyaluronsavval - Youting Elixir Supreme​

A YOUTHING ELIXIR SUPREME a legújabb kiemelkedő termékünk a fiatalos ragyogásért. Ez a SZUPER ELIXÍR nagy dózisú Vitamin C-t tartalmaz alma őssejtekkel, és magas koncentrációban tartalmaz Argirelint, ezáltal szuper-feszesítő hatású és fokozza a kollagén termelést, azaz érezhetően alábéleli a bőrt.

Az alma őssejt védi a bőr őssejtjeinek élettartamát, megőrzi a vitalitásukat, és serkenti azok újraképződését, így a bőrnek fiatalosabb megjelenést biztosít. Az általunk használt liposzómás becsomagolt formában különösen mélyre tud bejutni a bőrbe. A magas dózisú Vitamin C, egy teljesen új, nagyon stabil formában, serkenti a kollagén termelődést, és frissebb megjelenést kölcsönöz.

Emellett hiperpigmentáció ellen is hatásos, és ebben a formában jó hatóanyag akné (proprionibacterium acne) ellen, és irritált vagy gyulladt bőrre. Ugyancsak magas koncentrációban megtalálható mindkét ránctalanító hatóanyag komplex, az Argirelin (Acetyl Hexapeptide-8) és a Palmitoyl Tripeptide-5, melyek segítik a kollagénszintézist a bőr tartós felépítéséhez. (Hosszútávú hatású ránctalanító hatóanyag a bőr erősítéséhez)

Továbbá arra törekedtünk, hogy a bőrt egyidejűleg óvjuk, deszenzibilizáló, anti-irritáló, nyugtató és a sejt-védő hatást érjünk el. Az alkalmazott Sodium Carboxymethyl Betaglucan nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású, és többek között a sebgyógyításban és a hegkezelésben alkalmazzák.

Alkalmazása

Ennek a szuperfeszesítő elixírnek az összetevői tökéletesen illeszkednek a Hyaluron 3 szérumhoz. Kiemelkedő eredmények elérésére képes a tű nélküli mezoterápia és a lézeres mezoterápia során, ha az elektroporációs technológiával visszük be a bőrbe.

A készítmény azonban alkalmas otthoni használatra is. Javasolt hogy közösen használjuk a Hyaluron 3-al, vagy akár a Magic Wrinkle Stop és Youth Wonder szérumainkkal együtt. Simán a nappali pakolás alá is felvihető. Keverjünk össze egy kis mennyiséget az elixírből, egy kis mennyiségű Hyaluron 3-al, Youth Wonder-al vagy Magic Wrinkle Stop-al, ezt naponta 2x vigyük fel a megtisztított arcbőrre, a nappali ápoló alá. Ha éjszakára, vagy éjszakai ápolásra valamivel több elixírt viszünk fel, bőrünk másnap reggel úgy fog ragyogni, mintha egy rövid nyaraláson lettünk volna.

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Ethyl Ascorbic Acid  - Vitamin C / az Anti/Aging Vitamin, védőpajzs a szabad gyökök ellen, bőr kivilágosító hatású, és fokozza a kollagén termelést
Saccharide Isomerate  - Növényi összetevők - multiaktív hidratáló


Palmitoyl Tripeptide-5  - Ránctalanító hatóanyag összetevő, fokozza a kollagénszintézist


Acetyl Hexapeptide-8  - Ránctalanító hatóanyag összetevő, fokozza a kollagénszintézist


Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract  - "Kollagen-Boosting" - azaz érezhetően alábéleli a bőrt egy újfajta kollagénmátrix-al, egyszerre óvja a bőrt, deszenzibilizáló, anti-irritáló, nyugtató és a sejt-védő hatású


Sodium Carboxymethyl Betaglucan  - Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású

 

Mentes a bört károsító összetevöktöl

Minden termék, így a Youthing Elixir Supreme is bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok

Peptid koncentrátum, azonnali lifting hatással - Youth Wonder

Erőteljes peptidekkel segíti a kollagén szintézist, erősíti és feszesíti a szövetet és azonnali lifting hatást eredményez. Hatásmechanizmusa: A peptidek segítik a kollagén termelését azáltal, hogy a fibroblasztok kollagén szintézisét stimulálják.

A lifting koncentrátumban megtalálható bőrfeszesítő hatóanyagok, olyanok többek között mint a hyaluronsav, peptidek, bentről kifelé haladva fejtik ki hatásukat, feszesítenek, és természetes módon javítják a bőrképet.

 

A Youth Wonder kiváló minőségű növényi kivonatai segítik a bőr nedvesség tartalmának megőrzését, és a lifting hatás mellett védenek a káros környezeti hatásoktól is.

 

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Palmitoyil Oligopeptide: Signalpeptid – fokozza a kollagén termelését
Palmitoyl Tripeptide-5 Signalpeptid – segít a mimikai ráncok simításában, fokozza a kollagén termelést
Palmitoyl Tetrapeptide-7 Matrixyl: Hatékony Anti-Aging és ránctalanító peptid
Sachride Isomerate Növényi összetevő – multiaktív hidratáló hatás
Sodium Hyaluronate Hyaluronsav, erősíti és feszesíti a szövetet
Lecithin Hatóanyag - átvitelért felelős liposzóma
Carnosine - Bőr erősítő peptid, erőteljes szabadgyök megkötő
Silybum Marianum Extract - Erős antioxidáns szabad gyökök ellen, bőrápoló tulajdonságokkal
Algae - Algakivonat - azonnali feszesítő, lifting hatással
Xanthan - Poliszacharid és bőrfeszesítő
Sodium Lactate, Glycerin - Feszesítő, hidratáló hatású

Magas börtolerancia – börgyógyászatilag tesztelt

Minden termék így a Youth Wonder lifting koncentrátum is bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok

Botox hatású Para zsázsás koncentrátum - Magic Wrinkle Stop

Ránctalanító koncentrátum, olyan innovatív összetevőkkel, mint pl. a gyors hatású növényi Para Zsázsa kivonat, erőteljes peptidek és a magas koncentrációban jelenlevő hyaluron.

A dél-amerikai Para Zsázsa ránctalanító, bőrfeszesítő és expressz-lifting hatása miatt jelenleg az egyik legnagyobb figyelemmel kísért Anti-Aging hatóanyag. A benne található Spilanthol, csökkenti az izmok kontrakciójának intenzitását és pihentető hatást fejt ki a ráncképző mechanizmusokra.

 

Az erőteljes peptidek mélyen behatolnak a bőrbe, és serkentő hatással vannak a kollagén képződésre. A Magic Wrinkle Stop ránctalanító koncentrátum kitűnő minőségű növényi kivonatai segítenek a bőr nedvességtartalmának megőrzésében is.

Föbb hatóanyagok és hatásuk

Acmelle Oleracea Extract - Növényi kivonat, a dél-amerikai Para Zsázsából, egy különösen gyorshatású hatóanyag, amely közvetlenül a ráncképződésért felelős mechanizmusokra fejti ki hatását
Palmitoyl Tripeptide-3 - Erőteljes peptid, aktívan stimulálja a kollagén képződését. Szinergetikus hatású a Para Zsázsa kivonattal (Acmella Oleracea)
Sodium Hyaluronate - Hyaluronsav, erősíti és feszesíti a szövetet
Lecithin - Hatóanyag bevitelért felelős liposzóma
Carnosine - Bőr erősítő peptid, erőteljes szabadgyök megkötő
Silybum Marianum Extract - Erős antioxidáns szabad gyökök ellen, bőrápoló tulajdonságokkal
Sachride Isomerate - Növényi összetevő – multiaktív hidratáló hatással
Xanthan - Poliszacharid, bőrfeszesítő
Glycerin - Bőrfeszesítő hatású, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát

Magas börtolerancia – börgyógyászatilag tesztelt

Minden termék, így a Magic Wrinkle Stop ránctalanító koncentrátum is bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati eredetű alapanyagok.

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros