• Für Melinda

Zsírbontás orvos kozmetikai lézerrel


- A MESO I LASER – lézeres mezoterápiával egy teljesen új, eddig ismeretlen terület nyílt meg a testkezelés területén.

- Korunk kellemetlen bőrproblémái közé tartozik a cellulit, mely a legtöbb nő rémálma. Ebből kifolyólag e probléma mérséklése iránt kimagasló az érdeklődés.

Mi is pontosan a cellulit, hogyan alakul ki, és persze hogyan legyünk hatékonyan úrrá rajta?

- A cellulit a kötőszövet ödémája, amelynek egyik oka a sejtekben felhalmozódott toxikus anyag. A fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz. A hatékony kezelés kulcsa egy olyan szuperkoncentrátum, mely igen gyorsan egy forradalmian új testfeszesítő és karcsúsító lehetőséget tudott teremteni a testkezelések világában. A Secret Smoothing Concentrate szuperkoncentrátummal végzett kezelések a leghatásosabb eljárások közé tartoznak a cellulit elleni harcban és a zsírbontásban. Ez az anti-cellulit és alakformáló gél, élénkítő hatású, rendkívül koncentrált, tápláló formulájának köszönhetően gyorsan segíti a cellulit látható jeleinek csökkenését és az alakformálást. A válogatott hatóanyagok kombinációja a bőrt rugalmasabbá teszi és erősíti annak szerkezetét. A Secret Smoothing termék egy olyan gél, amely pillanatokon belül felszívódik, nagyon intenzív, mégis gyengéd a bőrhöz és rendkívül eredményes bőrtömörítő. Biztonságos, nem thermo-aktív, így test szerte bárhol alkalmazható, még visszerek felett is.

- A Secret Smoothing Concentrate innovatív anti-cellulit összetevőt tartalmaz, klinikailag is bizonyított, többszörösen hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag komplexszel kiegészítve. Az alkalmazott hatóanyag komplexek csökkentő hatásúak a zsírképződésre és megakadályozzák az új zsírsejtek kialakulását. Ezzel párhuzamosan a komplex támogatja a lipolízist, ezzel elősegítve a zsírégetést és segítve a zsírlebontó folyamatok felgyorsítását. A MESO I LASER készülékkel végezhető lézeres lipolízis kezelési eljárás, egyedülálló eredménye nagymértékben függ a készülék eredeti nagy pontosságú technológiáinak alkalmazásától, hiszen a mély és fókuszált hatóanyag bejuttatás alapfeltétele, az eredményes alakformálás és cellulitkezelés során.

A Secret Smoothing Concentrate gyors hatékonyságával, tartós eredményeivel igen elismert helyet foglal el a valóban eredményes testkezelések hatóanyag palettáján.

- A MESO I LASER-es zsírbontás orvos kozmetikai, steril tisztaságú hatóanyag ampullák bejuttatása, speciális metódus alapján, tűvel vagy lézeres mezoterápiás eszközzel.

- A mezoterápiás zsírbontó kezelés egy töretlen sikernek örvendő módszer már évek óta, azóta a lefogyhatatlan területekre, ahol a zsírszövet genetikailag és hormonálisan meghatározott területeken alaki deformitást okoz. Leggyakrabban ezekre a területekre a zsírleszívást alkalmazzák, de az eredmény sajnos nem minden esetben végleges, sőt a zsírpárna megjelenik ugyanazon a területen vagy máshol. A mezoterápia nem a leggyorsabb eljárás a zsírleszíváshoz viszonyítva, ugyanis általában 4-6-8-10 alkalom kell a végeredmény eléréséért, azonban sokkal olcsóbb és a fenntartása is sokkal könnyebb, nem beszélve a műtéti kockázat teljes hiányáról.

#cellulit

88 megtekintés0 hozzászólás

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros