• Age Attraction

Hajkezelés MILSYS® Fókuszált mezoterápiával


A bejuttatott Hair Booster szuperkoncentrátum olyan innovatív hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

01

Hair Booster Szuperkoncentrátum

Az Age Attraction Hair Booster-e magas koncentrációban tartalmazza a Vitamin H (Biotin), F (Linolsäure), E (Tocopherol Acetate), Provitamin B5 (D-Panthenol) és koffein hatékony kombinációját. Célja: normalizálni a hajciklust a nőknél és férfiaknál egyaránt.

02

MILSYS® Fókuszált elektroporáció

Igazolt hatékonyság a hatóanyagok bejutására melyet "in vito" hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

A gyönyörű, fényes és dús haj titka az egészséges fejbőr. Ha fejbőrünk természetes egyensúlyát valamilyen probléma megtöri, akkor hajszálaink nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, szárazak, erőtlenek és fénytelenek lesznek, végül pedig kihullanak. A MILSYS® fókuszált mezoterápiás hajkezelés egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy a hajas fejbőr problémáit időben kezeljük, és sokáig megőrizzük a hajunk szépségét és egészségét. A kezelés során alkalmazott egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttassuk. A bejuttatott Hair Booster szuperkoncentrátum olyan innovatív hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt és regenerálják a haj sejtszerkezetét. KEZELÉSI FOLYAMAT: Intenzív problémamegoldó hajkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik. JAVASOLT KEZELÉSI ÜTEM: Intenzív időszak: 10 alkalmas kúra + 2 hónap otthoni kezelés a Hair Booster szuperkoncentrátummal (1-5. kezelés: hetente, 6-10. kezelés: két hetente) Fenntartó időszak: az intenzív időszak után korlátlan ideig alkalmazható NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • tartós hajhullási problémákkal küzdesz

 • növeszteni szeretnéd a hajad

 • kopaszodási problémákkal küzdesz

 • gyorsan zsírosodik a hajad

 • nagyon vékonyszálú, töredezett a hajad

 • szeretnéd megszüntetni a szeborreás dermatitisz kóros tüneteit

 • hajfelvarrást végeztek a hajadon

 • rendszeresen fested és/vagy daueroltatod a hajad

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN? A hajkezelések esetében mindig hosszú távon kell gondolkodnunk. Az, hogy a kezelések milyen ütemben és mértékben hatnak, egyénenként nagyon változó. Szerencsés esetben gyors eredmény is elérhető, azonban a kezelés igazi hatása csak hosszú távon érezhető. A hajunk állapotának a látható javuláshoz időre van szüksége. Az intenzív kúrák általában 10 alkalmasak, de van, amikor érdemes megismételni őket, hiszen ha már dolgoznak a hatóanyagok, reagál rá a haj és a fejbőr, akkor a következő kúra alatt még intenzívebb és látványosabb lesz a kifejtett hatás. MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST? Pacemaker, epilepszia, terhesség, botox injekció után 30 nappal, műtétet követő 40 nappal (műtét helyén), ekcéma.


67 megtekintés

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

 • Facebook - Melissza kozemtika
 • Google+ - Melissza kozmetika
 • YouTube - Melissza kozmetika

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_naptár_2020.png