• prekozmetologia.blog.hu

Hatékony kollagéntermelést serkentő kezelések


Derma Roller, lézer, rádiófrekvencia? Hogyan működnek, és melyikre mikor van szükséged?

Az alábbiakban megismerheted a három leghatékonyabbnak számító és leginkább elterjedt kollagéntermelést elősegítő eljárásokat:

1. DERMA ROLLER

A derma rolleres kezelések kapcsán elöljáróban érdemes megemlíteni, hogy ez a technológia napjainkban reneszánszát éli. Egy időben úgy tűnt, hogy a mezopen és hasonló elnevezésű kíméletesebb eljárások jobban elterjednek, de a szakemberek is rájöttek, hogy a mezopen kezelések előnye egyben a hátrányuk is. A túl kíméletes eljárás pont azt a hatást nem képes elérni, ami valójában a célja lenne: a kollagén indukciót.

A derma rolleres eljárás során a kezelt bőrfelületen parányi sérüléseket ejtünk, amelyre a szervezet heg nélküli gyógyulással azonnal reagál, a kapillárisokból kiáramló növekedési faktoroknak köszönhetően. A növekedési faktorok a bőr őssejtjeit is osztódásra késztetik, jelentősen serkentve a kollagén és az elasztin termelést. A fibroblasztok a kezelésnek köszönhetően 6-8 héten keresztül új, frissebb és hidratáltabb kollagént termelnek. Lecserélődik a kollagén állomány, újraépül a rugalmas kollagénháló és a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, továbbá megnő a kötőszöveti alapállomány hidratáltsága is. Ennek következtében a ráncok simulnak, a hegek feltöltődnek, a striák összehúzódnak, a tág pórusok összeszűkülnek.

Egész testen alkalmazható, hatékony, bőrmegújító, regeneráló és feszesítő eljárás. A kezelés hatékonysága függ a sérülések számától (azaz az apró tűszúrások mennyiségétől), illetve azok mélységétől is (tű mérete). Mivel a kialakult mikrocsatornák a dermisz rétegig utat nyitnak a hatóanyagok felszívódásához, ezért a kezelés eredményességét nagyban befolyásolják a felhasznált hatóanyagok is.

2. LÉZERES KEZELÉSEK

A nagy teljesítményű lézerek a kozmetikák jövőjét jelentik. A lézer belülről, sejtszinten támogatja a bőr saját regenerációját, kollagén termelését, sérülés és fájdalom nélkül. Ezért lett ez a technológia a nyugati szemléletű szépségápolás alapja. Egyre több kozmetikai innováció épül a lézer egyedülálló hatására, mert nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem segít sokáig megőrizni az egészséges és szép bőrt.

Ahhoz, hogy a lézer jótékony hatása érvényesülni tudjon, nagyon pontosan meghatározott lézerfényre, teljesítményre és kezelési protokollra van szükség. Az ellenőrizetlen, silány minőségű lézeres készülékek nem csupán eredménytelen kezelésekhez vezetnek, de akár komoly sérüléseket is okozhatnak a bőrödben. Ezért kizárólag olyan kozmetikába menj, ahol szigorúan ellenőrzött és megbízható kezeléseket végeznek, igazoltan hatékony készülékkel.

Például: Age Attraction, Meso Laser kezelések - Forrás: A lézer forradalma - Age Attraction Blog

3. RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK

Először is valamit szögezzünk le: az otthoni kézi rádiófrekvenciás készülékeket felejtsd el örökre. Ha rádiófrekvenciás kezelést szeretnél, keress fel egy megbízható készülékkel dolgozó szalont. Hidd el, a tapasztalat beszél belőlünk.

Az RF-energia segítségével megvalósítható a kollagénrostok célzott felmelegítése, amely a rostok összehúzódását eredményezi. Emellett a kezelés során aktiválódnak a fibroblasztok is, ezáltal a kollagéntermelés jelentősen fokozódik. Ezen hatások kombinációja érezhetően újraalakítja a kollagén- és elasztinrost-hálózatot, a bőr így azonnal láthatóan feszesebbé, stabilabbá válik. A fokozott kollagénprodukció révén pedig az azonnali eredmény mellett hosszú távon is a bőrkép látható és érezhető javulását érhetjük el.

Például: Ionto-comed, IONTO-LIFT RF - Forrás: IONTO-LIFT RF - Termékismertető

#lézeresmezoterápia

159 megtekintés0 hozzászólás

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros