• Für Melinda

Babor Adventi ampulla naptár


A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette innovatív ampulláit az Adventi Ampulla Naptár formájában.

A sorszámozott ablakocskák mögött 24 db szépségelixír rejtőzik, melyek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 24 napos bőrápolási kúra, melynek célja, hogy az ünnepekre a legszebb formádban tündökölhess!

A BABOR szépségampullái egyedülálló receptúráik révén igazi úttörő innovációk a szépségápolásban. Exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, titkuk a koncentrált hatóanyag-tartalomban rejlik. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így gyorsabb és látványosabb eredményt érhetsz el használatukkal. Alkalmazásuk meglehetősen egyszerű. Letisztítás után vidd fel az adott napra szóló ampullát arcbőrödre, majd finom mozdulatokkal kenegesd el az arcodon, dekoltázsodon!

1x Babor Hydra Plus Active Fluid

Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.

2x Babor Algae Vitalizer Fluid

Az Algae Vitalizer ampulla olyan, mint egy friss tengeri fuvallat, amely nedvességgel látja el a bőrt.

A Plankton alga kivonatok intenzíven hidratálják a bőrt, vitalizálják a bőrfunkciókat és megvédik a bőrt az Anti-Ox hatásnak köszönhetően.

A bőr friss, rózsás és revitalizált megjelenésű lesz.

2x Babor Perfect Glow Fluid

Látható fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A bőr sima, friss és természetesen ragyogó lesz.

Intenzíven hidratálja a bőrt, míg a fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják. Rendszeres használat mellett a PerfectionPeptides P3 elősegíti a bőr megújulását. A kakaó peptidek megkötik a szabadgyököket, védenek a kékfény káros hatásai és korai bőröregedés ellen.

3x Babor Beauty Rescue Fluid

A bőr sugárzó lesz, és felkészült a mindennapok kihívásaira.

Az aktív hatóanyag, az Epocyl növeli a bőr saját nedvességraktározó képességét, és erősíti természetes barrier funkcióját.

2x Babor Stop Stress Fluid

A bőr kevésbé érzékeny és nyugodt lesz.

A vadindigó kivonat csökkenti a stressz indukálta vörösödést és irritációt, és kiegyensúlyozottá, nyugodttá varázsolja a bőrt. 3x Babor 3D Firming Fluid

A regenerációra szoruló bőr simábbnak és ezzel egyidőben feszesebbnek tűnik. Segít fokozni a bőr rugalmasságát és csökkenti a “toka-hatást”.

A szerves szilícium, a bodzavirág kivonat és a sárga szarumák javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát. A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt.

2x Babor Lift Express Fluid

Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A “Lift Express” complex vörös micro-alga kivonattal és kíváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét.

3x Babor Oxygen Plus Fluid

Cerasome oxigén & tiszta E-vitamin. Kapszulába zárt oxigént szállít a sejtekbe, hogy serkentse a sejtlégzést. A fáradt, stresszes bőr rózsás és revitalizált lesz. Véd a környezeti stresszfaktoroktól.

3x Babor Night Fluid

Éjszakai bőrregeneráció – a szépítő alvásért.

A szépítő alvás utáni ébredésnél bőröd friss és ragyogó lesz.

A feketefűz kérgének és a fekete algának a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisban. Szarvasgomba kivonatot is tartalmaz.

3x Az Babor ÚJ SeaCreation THE SERUM Formula

Öt nagyhatékonyságú aktív összetevő veszi fel látványosan a harcot minden típusú ránccal, mint pl. a mimikai és gravitáció okozta ráncok.

Láthatóan felveszi a harcot minden típusú ránccal szemben, mint pl. mimikai ráncok, gravitációs ráncok, és tónusvesztés. A szérum különösen jól szívódik be a bőrbe, és növeli más HSR termékek hatékonyságát. A szérum egy egyedülálló ránctalanító hatást eredményez, a bőr láthatóan simább, feszesebb, rugalmasabb.

Részletek és webshop:


#babor

36 megtekintés

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_napár_2020.webp