• Für Melinda

Bőrregenálás - Photo Rejuvenation


Itt az ősz és indul az IPL villanófényes kezelések szezonja. November 12-13-án ismét kezelési napunk van.

Ha kúrád még nem fejeződött be, akkor most folytathatod, vagy, ha korábban már volt kúrád, akkor kérlek, ne feledd, hogy évi 10% kinövési arányát, az évi 1 ismétlő kezeléssel karban tudod tartani.

Aki még nem ismeri nézzük mi is a Villanó lámpa:

Nagy energiát kibocsátó pulzáló szórt fény, mely a melaninban és a hemoglobinban nyelődik el.

Szeretnem ajánlani még neked, e kiváló Photosilk IPL a szőrtelenítési technológia mellett, hogy a következő, esztétikailag zavaró bőrproblémákra hatásosan tudjuk alkalmazni:

 1. Bőrregenerálás, Photorejuvenáció

 2. Felületi hajszálerek halványítása

 3. Pigment foltok halványítása

 4. Gyulladt, pattanásos bőr kezelése

 5. Akne hegek kezelése

A szervezet legkülönbözőbb zavarai és a túlzott környezeti ártalmak gyakran bőrtünetekkel járnak. Ezért a korai bőröregedést, a különböző pigmentációs zavarokat, felületi hajszálértágulatokat, gyulladásokat az arcon, idéznek, elő nagyon sikeresen lehet kezelni. A kiváltó okot minden esetben érdemes megkeresni, ahhoz, hogy hatásos, hosszú távú eredményt érjünk el.

A beavatkozás a bőr szerkezetét építi újra, hatása fokozatosan következik be.

 • Ha a napfény, a túlzott szolárium és környezeti hatások által károsodott bőröd, néhol erősen előtűnő barna foltokkal,

 • kicsiny, vagy erősebb értágulatokkal átszőtt bőröd couperózás,

 • ráncosodott, enyhén petyhüdt,

 • tág pórusú, gyulladások jelen vannak,

 • Acne

Photorejuvenáció prevencióra is nagyon ajánlom, hisz Az öregedés első jelei már a felnőttkor kezdetén, 20-25 éves kortól jelentkeznek. Az arcbőr mattabbá válik és megjelenhetnek a bőr felső rétegében az első finom ráncok (a homlok függőleges ráncai és a szem külső sarka körüli apró ráncok), a bőr veszíteni kezd rugalmasságából. 40 év felett felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, a bőr mirigyeinek tevékenysége csökken, a bőr elvékonyodik, zsírhiányos, dehidratált lesz. A fibroblast sejtek kevesebb kollagén-, elasztinrostot termelnek, ezért az irharéteg besüpped, a bőr elveszti feszességét, és ráncossá válik. A kollagén és elasztin mennyisége egy százalékkal csökken évente. A szarkalábak, az ajkak körüli és a szemöldök közötti ráncok, az orr körüli barázdák egyre mélyebben lesznek és elérik az irharéteg mélységét.

Ismerősek ezek a tünetek? Ha igen nagyon ajánlom, mert csak 5-6 hetente kell kezelésre jönnöd és állapot függően 4-6 kezelés elég.

Az első kezelés után általában nagyfokú változásra számíthatunk, mert a bőr felső rétegében hatunk, így az nem sokkal a kezelés után (kb. 3-4 hét) fokozatosan normalizálódik (egyenletesebb lesz a bőr festékezettsége, színe tisztábbá válik).

Mi is ez az eljárást, amit photorejuvenációnak hívunk? A nagyenergiájú szűrt fény hőenergiája serkenti a fibroblast sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek. Az alkalmazott fényenergia a bőr mélyebb rétegeibe úgy hatol be, hogy közben érintetlenül hagyja a bőrfelszínt. A Photosik IPL a nagy energiasűrűségű széles spektrumú villanófényt használja a ráncok kezelésére anélkül, hogy a bőr legfelső rétegét eltüntetné vagy elpárologtatná.

 • A sejtes állományban a fény meggyorsítja az anyagcserét: az ATP (adenozintrifoszfat)-képződés folytán emelkedik a sejtek teljesítőképessége. A szöveti állományban serkenti a fény a véredények újraképződését és regenerációját. Az elasztikus és kollagén rostok képződése is meggyorsul, a bőr ellenálló képessége stabilizálódik.

Photosilk IPL bőrregenerálás alkalmával biológia vitalizáció indul el a bőrben: Fokozódik a vérkeringés, gyorsul a sejtes anyagcsere, emelkedik az antitest (antiallergén) képződés, emelkedik az ATP-syntézise (kb. 150-szeresére), a nyirokkeringés javul, szaporodnak a kollagén rostok, javul a fehérjeszintézis.

Az esztétikai problémákat sokszor hatékonyabban lehet kezelni Photosilk IPL készülékkel, mint lézerrel, mert az alkalmazott fényenergia a bőr mélyebb rétegeibe úgy hatol be, hogy közben érintetlenül hagyja a bőrfelszínt.

A lézer ezzel szemben mindig célirányos és bizonyos kezeléseknél „nagyágyú” (pl. – bőrregenerálás - biostimuláció, felületi hajszálerek), de természetesen vannak bizonyos esetek, (pl. mélyebben fekvő erek, tűzfoltok, egyes pigment elváltozások), amikor csak a lézeres kezelés segít.


64 megtekintés0 hozzászólás

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros