• Für Melinda

Babor - Húsvéti ampulla tojás


A Húsvéti Ampulla Tojás 14 db gondosan összeválogatott szépségampullát rejt sorszámozott ablakocskái mögött, melyek egy célzott 2 hetes bőrápolási kúrát alkotnak. A második hét végére bőröd visszanyeri életerejét!

Gyere el kozmetikámba, ahol megvásárolhatod magadnak vagy akár szeretteidnek is a Húsvéti Ampull Tojást!

Tökéletesen összehangolt és egyedülálló aktív ampulla koncentrátumok a tavaszi megújuláshoz

Hatás

A BABOR mesterművei, a kozmetikai ampullák ápolják bőrödet, és életre keltik a hosszú, viszontagságos tél után. A 14 napos ampullakúra összehangolt hatóanyagai révén ragyogó arcbőrrel várhatod Húsvét ünnepét! A válogatott koncentrátumok először nedvességgel látják el a bőrt, majd kielégítik annak mindennapi igényeit.

Működés

Minimális erőfeszítés, maximális hatékonyság. A 2 hetes intenzív kúra értékes hatóanyagokkal látja el bőrödet.

Használat

A BABOR Cleansing termékekkel való letisztítás után használd. Rázd fel az ampullát használat előtt. Tekerj egy zsebkendőt az ampulla nyaka köré, és egy határozott mozdulattal törd le a csúcsát az alsó színes gyűrűnél. Vagy használd a mellékelt ampullanyitót. Öntsd a fluidot a tenyeredbe, és egyenletesen simítsd el az arcon, nyakon, és dekoltázson. Gyengéden ütögesd bele a bőrbe, ezután alkalmazz hidratálókrémet.

Tartalama 1 db Hydra Plus Active Fluid – ellátja a bőrt preciziós hidratáló faktorokkal 1 db Algae Active Fluid – intenzíven hidratálja és revitalizálja a bőrt az óceán erejével 2 db Beauty Rescue - erősíti a bőr barrier funkcióját és nedvesség raktározó kapacitását 1 db Oxygen Plus - elősegíti a sejtregenerációt, továbbá véd a szabadgyökök és az oxidatív stressz ellen 2 db Active Night Fluid – segíti a bőr éjszakai regenerációját 2 db Perfect Glow - intenzíven hidratál és peptidekkel segíti elő a bőr megújulását 2 db 3D Lifting Fluid – javítja a bőr rugalmasságát és a szövetek szilárdságát 2 db Lift Express Fluid – láthatóan csökkenti a ráncok mélységét 1 db SeaCreation THE SERUM – luxus, aktív anti-aging hatóanyagokkal kényezteti a bőrt

Részletek és házhoz szállítás>>> Részletek

#babor #húsvétiampulla

112 megtekintés0 hozzászólás

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros