• Babor

INTENZÍV LETISZTÍTÁS NYÁRON IS!


A napi szépségápolási rutin elengedhetetlen lépése a bőr mélyéig ható tisztítás. Az intenzív letisztítás előfeltétele a tökéletes bőrápolásnak, megteremti az alapjait a ragyogó, fiatalos külsejű arcbőrnek. A hatékony letisztítás során eltávolításra kerülnek mind a vízben, mind pedig az olajban oldódó szennyeződések. Ez meghatározó, hiszen a bőrápoló termékek csak tökéletesen tiszta bőrön keresztül képesek maradéktalanul kifejteni hatásukat. A bőr felszínének fellazítása és előkészítése tehát hozzájárul az értékes, aktív hatóanyagok bőrbe való bejuttatásához. Amit még mindenképpen szem előtt kell tartanod, hogy olyan letisztító termékeket használj, amelyek nem sértik a bőr természetes védő savköpenyét! A BABOR mindezek alapján megalkotta a tökéletes letisztítás filozófiáját, amely a megújult Cleansing termékcsaládban ölt testet!

Egy ideális letisztítónak számos követelménynek kell megfelelnie. Egyszerre kell tökéletesen letisztítania a bőrt, anélkül, hogy túl olajossá tenné azt, vagy éppenséggel kiszárítaná, és egyúttal a védő savköpeny sem sérülhet. A BABOR hidrofilikus, növényi alapú letisztító olajok magas fokon tesznek eleget mindezen követelménynek.

Értékes, természetesen szűz olajok, és hűvös, tiszta víz. 1955-ben Dr. Michael Babor, a BABOR alapítója és névadója, elsőként állapította meg, hogy a természetes letisztítás legideálisabb módja az olajok, növényi kivonatok és tiszta víz kombinációja. Megalkotta a hidrofilikus olajokat, melyek a HY-ÖL® nevet kapták. (Hydrofilikus letisztító Olaj = HY- ÖL)

A hidrofilikus olajok (szójaolaj, szezámolaj, mogyoróolaj) ún. vízkedvelő olajok, melyek vízzel együtt egy olyan letisztító emulziót képeznek, melyet aztán igen könnyű eltávolítani.

Mivel a HY-ÖL® növényi alapú olajokból készül, melyek vízzel keverhetők, a további tonizálás nem szükséges. A vízben lévő kálcium és só miatt (ellentétben az ásványi olajokkal) a későbbiekben mitesszerek megelőzése érdekében történő letisztítás nem szükségeltetik.

Miért hideg vízzel képezzünk emulziót?

A hideg vízzel érintkezve a bőrben azonnal összehúzódnak az erek, majd rögtön ki is tágulnak, így növelve ezzel a keringést (melyet már Kneipp lelkész is felismert). A bőrszövet számára a megnövekedett keringés jobb oxigénellátást és tápanyagfelvételt jelent, egyúttal a későbbiekben felvitt aktív összetevők jobb felszívódását.

A hidrofilikus olajjal történő letisztításhoz alapvető fontosságú a bőrtípusnak megfelelő Phytoactive. Már a letisztítás alatt hidratálja és kezeli a bőrt, míg a bőr felszívóképessége megnő. A fitoaktívok növényi kivonatok olyan kombinációja, mely a letisztítás alatt a bőr különböző igényeit kielégíti. Továbbá a HY-ÖL® és Phytoactive kombinációját könnyebb elegyíteni és eltávolítani is.

HY-ÖL

Hidrofil tisztítóolaj minden bőrtípus számára.

Gyengéden és mélyrehatóan távolítja el az olajban oldódó szennyeződéseket.

Olyan természetes növényi olajokat tartalmaz, mint a szója-, szezám- és földimogyoró-olaj, melyek megkötik a vizet, és maradéktalanul lemoshatók. A quillajakivonat magához vonzza a szennyeződéseket, így fokozza a tisztító hatást. Az E-vitamin pedig megvédi a bőrt a szabadgyököktől.

A HY-Öl és Phytoactive kombinációja a tökéletes kétfázisú letisztítórendszer az arcbőr számára!

Phytoactive Hydro Base

Egy élénkítő és frissítő gyógynövénykivonat, amelyet a HY-ÖL-lel való együttes használatra terveztek.

A HY-ÖL-lel való letisztítás kiegészítője, amelyet száraz bőrre fejlesztettek ki. Mentával, nyírfával és rozmaringgal járul hozzá a hatékony kétfázisú letisztításhoz.

Phytoactive Sensitive

Egy nyugtató és pihentető gyógynövény-kivonat, amelyet a HY-ÖL-lel való együttes használatra terveztek.

A HY-ÖL-lel való letisztítás kiegészítője, amelyet érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Hársfavirággal, komlóval és citromfűvel járul hozzá a hatékony kétfázisú letisztításhoz.

Phytoactive Combination

Egy feszesítő hatású gyógynövény-kivonat, amelyet a HY-ÖL-lel való együttes használatra terveztek.

A HY-ÖL-lel való letisztítás kiegészítője, amelyet kevert és zsíros bőrre fejlesztettek ki. Zsályával, varázsmogyoróval és azulénnel járul hozzá a hatékony kétfázisú letisztításhoz.

Phytoactive Reactivating

Egy hidratáló és vitalizáló gyógynövénykivonat, amelyet a HY-ÖL-lel való együttes használatra terveztek.

A HY-ÖL-lel való letisztítás kiegészítője, amelyet nagy igénybevételnek kitett, regenerációra szoruló bőrre fejlesztettek ki. Édes mandulával, zöld kávéval és ginkgo bilobával járul hozzá a hatékony kétfázisú letisztításhoz.

Gentle Cleansing Milk

Különösen kíméletes tisztítótej minden bőrtípusra, kimondottan érzékeny bőrre is.

Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Almavizet tartalmaz, melynek értékes nyomelemei és ásványai nedvességgel látják el a bőr felületét, és rövid időre fellazítják azt. Ennek köszönhetően a bőr könnyebben fel tudja venni a később bevitt ápoló hatóanyagokat.

Cleansing Foam

Frissítő és összehúzó hatású tisztítóhab minden bőrtípusra. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Almavizet tartalmaz, melynek értékes nyomelemei és ásványai nedvességgel látják el a bőr felületét, és rövid időre fellazítják azt. Ennek köszönhetően a bőr könnyebben fel tudja venni a később bevitt ápoló hatóanyagokat.

Enzyme Cleanser

Finomszemcsés tisztító- és hámlasztópor minden bőrtípusra. C-vitamint és enzimeket tartalmaz. Kíméletesen hámlasztja a bőrt, és revitalizálja azt.

Gel & Tonic 2in1

Frissítő, zsírmentes tisztítógél és arcvíz, zsíros és tisztátalan bőrre. Gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, a bőr mélyéig hatolva. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Almavizet tartalmaz, melynek értékes nyomelemei és ásványai nedvességgel látják el a bőr felületét, és rövid időre fellazítják azt. Ennek köszönhetően a bőr könnyebben fel tudja venni a később bevitt ápoló hatóanyagokat.

Rose Toning Essence

Tonizáló, alkoholmentes arcvíz természetes rózsakivonattal minden bőrtípusra. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Almavizet tartalmaz, melynek értékes nyomelemei és ásványai nedvességgel látják el a bőr felületét, és rövid időre fellazítják azt. Ennek köszönhetően a bőr könnyebben fel tudja venni a később bevitt ápoló hatóanyagokat.

Thermal Toning Essence

Alkoholmentes arcvíz aacheni termálvízzel minden bőrtípusra, kimondottan érzékeny bőrre is. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Erősíti tehát a bőr védőfunkcióját, és nyugtatja is a bőrt.

Cleanse & Peel Mask

A pórusok mélyéig hatoló tisztító maszk hámlasztó hatással. A szalicilsav meggátolja a pórusok eltömődését, míg a kaolin mattítja a bőr felszínét. Hatóanyagainak köszönhetően megelőzi a bőr további szennyeződését.

Gentle Peeling

Különösen kíméletes archámlasztó minden bőrtípusra. Megszabadítja a bőrt a felületi szarusodástól és az elhalt hámsejtektől. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Almavizet tartalmaz, melynek értékes nyomelemei és ásványai nedvességgel látják el a bőr felületét, és rövid időre fellazítják azt. Ennek köszönhetően a bőr könnyebben fel tudja venni a később bevitt ápoló hatóanyagokat.

Sugar Oil Peeling

Cukor és olaj alapú archámlasztó a revitalizált és friss arcbőrért. Természetes makadámia-, szezám- és argánolajat tartalmaz. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Már hámlasztás közben ápolja a bőrt.

Eye Make Up Remover

Különösen kíméletes, olaj- és illatmentes sminklemosó. Az Anti-Ox komplex segítségével védi a bőrt a környezeti hatások okozta károsodástól. Kontaklencsét és műszempillát viselők is használhatják!

#babor

55 megtekintés0 hozzászólás

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros