• Age Attraction

Olvasd el a szakma véleményét legkedveltebb kezelésünkről


Búz Tímea vezető kozmetikus, ANTI-AGING KÖZPONT, Budapest

A legmodernebb lézeres technikákat alkalmazó Meso I Laser készülék egyedülálló hatékonysággal és hatómechanizmussal egyesíti a lézer és a hylauronsavas feltöltéseket. Az általunk használt egyedülálló Triplex Hyaluronsav (Hyaluron 3) bejutva a mélyebb rétegekbe, megsokszorozza a lézer terápiás hatását. Ráadásul kiváló töltő hatása igen hosszú ideig képes kitölteni a ráncokat és alábélelni a bőrt.

Für Melinda mesterkozmetikus, MELISSZA KOZMETIKA, Dunaújváros

A tiszta, üde, feszes bőrkép nem lehetőség, hanem elvárás, és az ilyen innovatív eljárásokkal, termékkel igen könnyen el is érhető.

Szabó Judit szalon tulajdonos, MEZOMÁNIA, Budapest

Nem igazán előnyös vegyszerekkel teli alapanyagokkal dolgozni, nem beszélve arról, hogy sok a piacon kapható termékek közül, megbízhatatlan, teszteletlen, sőt akár káros is lehet. Az eltelt hónapok alatt számtalan látványos kezelést végeztem a Meso Laser készülékkel és termékeivel, melyek a különböző korosztályok igényeit képesek kiszolgálni. Vendégeim az anti-aging kezeléseket kedvelik a legjobban, de jó eredményt lehet elérni a problémás (pl.aknés) bőr ápolásánál is. A sok év alatt többféle mezoterápiás hatóanyagot kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel. Az Age Attraction preparátumaiban megtaláltam, amivel elégedett lehetek: nagyon magas hatóanyag-tartalom, értékes és biztonságos összetevők, praktikus csomagolás és nem utolsósorban megfelelő ár-értékarány.

Kassai Gabriella mesterkozmetikus, FELSŐ 10 SZÉPSÉGSZALON, Érd

Számomra a Meso I Laser készülék használata hozta azt az eredményt, amire mindig is vágytam. A lézer és az eredeti elektroporáció együttes hatása már az első kezelés után rendkívül látványos. Ez az ami behozza és havonta újra meg újra visszahozza a vendéget!

Vörös Gyöngyi mesterkozmetikus DERMISZ SZÉPSÉGÁPOLÁS, Fonyód

Számomra kiemelten fontos, hogy Vendégeinknek egyre hatékonyabb FIATALÍTÓ kezeléseket biztosíthassunk, de csak olyat, ami nem csak ígér, de teljesít is!

Géber Beáta mesterkozmetikus, GB KOZMETIKA, Tata

Több mint egy éve használom az Age Attraction termékeket és a Meso I Laser készüléket. Már a Bio Colostrum első használatánál meglepődtem, micsoda értéket tartok a kezemben. A vendég arca a kezelés után rögtön látványosan feszesebb és szebb lett. Más kezeléseknél is kipróbáltam, és örömmel tapasztaltam mennyire pozitív hatással van bármilyen bőrproblémára.

Szerencsés Andrea mesterkozmetikus, GIGI KOZMETIKA, Gödöllő

A Meso I Laser lézeres besugárzás, az eredeti elektroporációval való igen mély hatóanyag beviteli lehetőség, az Age Attraction magas koncentrációban gyártott hatóanyagai, olyan sikeres kezelések végzését tették lehetővé, melyek pár éve még elképzelhetetlenek voltak invazív beavatkozás nélkül.

Hartmann Tímea kozmetikus, HARTMANN NATURKOZMETIKA, Budapest

Valóban látványos bőrre gyakorolt hatás. Már az első kezelés olyan mértékű változást eredményez, amelyet azelőtt még egyetlen kezelésnél sem tapasztaltam. A bőr tömörebb és feszesebb lesz, a felszíni ráncok eltűnnek, az arc frissebbé válik. Ezt a mértékű bőrkép javulást kizárólag manuális kezeléssel lehetetlen elérni. A hatóanyagok rendkívül magas, bőr számára optimális koncentrációjának köszönhetően, minden bőrtípusnál, minden kezelésnél egyértelműek az eredmények.

forrás: www.age-attraction.hu


58 megtekintés

KOZMETIKA NYITVA TARTÁSA

Hétfő:  8.00 - 16.00

Kedd:  10.0018.00
Szerda:  8.00 - 16.00

 Csütörtök: 11.00 - 19.00

Péntek: 8.00 - 16.00

Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva 

KOZMETIKA CÍME

2400 DUNAÚJVÁROS

SZÓRÁD M. U. 32

TEL. 20/452-0711

info@melisszakozmetika.hu

Copyright 2018 Medical Beauty Centrum ​​Dunaújváros

babor_adventi_ampulla_napár_2020.webp