Rádiófrekvenciás bőrmegújítás

30 év felett minden bőrtípusra

Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. .

Fokozott kollagén termelés

Az RF energia létrehoz egy hőhatást. A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni

A szövetek újrastrukturálása

A rádiófrekvenciás kezelés hatására látványos szövet újra struktúrálódás megy végbe.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés
Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Rádiófrekvenciás technológia a szépségipar legújabb, még nagyon kevés helyen megtalálható, de egyre gyorsabban fejlődő kezelési technológiája. A Mátrixpontos rádiófrekvencia  gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Soha nem látott eredménnyel képes fiatalítani a bőrt. A kezelés teljes mértékben noninvasív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtéti komplikáció. Nagy előnye, hogy nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét. Ezen eljárás soha nem látott eredménnyel képes fiatalítani a bőrt.

Mikor ajánlott? 

A Rádiófrekvenciás kezelés egy rendkívül híres és keresett arcfeszesítő eljárás, mely a rádiófrekvencia egy speciális fajtáját, a frakcionált rádiófrekvenciát takarja. A különlegessége, hogy rendkívül mélyen, ugyanakkor nagyon sűrűn hat a rengeteg elektródának köszönhetően (a frakciók). Rádiófrekvenciás készülékünk 64 db mátrix RF elektródával rendelkezik a hagyományos 2, 3, vagy 4 elektródához képest.
Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Rádiófrekvenciás kezelés a 35-60 év közötti nőkön és férfiakon mutatja a legjobb eredményeket.

Mikor javasoljuk a Rádiófrekvenciás kezelést?

  • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség,

  • megereszkedés

  • Ha bőröd vegyes, tág pórusú

  • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú

  • Ha az állvonalon már enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd

  • megállítani

  • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található

  • Ha szeretnéd megelőzni az öregedés jeleinek megjelenését és késleltetni azokat

A rádiófrekvencia hatására kollagén termelődik. Miért jó ez?

Mivel 26 éves korunkat követően a bőrben a kollagén termelés lelassul, leáll és a kollagén tartalom drasztikusan csökken, a termelés újraindítása, a kollagén rostok megerősítése és minőségük javítása alapvető pillér a bőr öregedés elleni harcban. A kollagén felelős a bőr tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért és a hiánya petyhüdtséghez, ráncokhoz és feszesség, volumenvesztéshez vezet.

A rádiófrekvenciás kezelés hatására tehát, amennyiben a stimuláció rendszeres (azaz körülbelül kéthetente egyszer megtörténik 4-8 alaklommal a kollagén denaturáció két hónapon keresztül) látványos szövet újra struktúrálódás megy végbe. A hőnek pedig további egyéb kedvező hatásai is vannak a bőrre, mint például a pórusok méretének csökkenése, a zsírosodás mérséklődése a faggyútermelő mirigyek működésének szabályozásával és a gyulladások csökkenése.

Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 4-6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig hosszan tartós. A Rádiófrekvenciás kezelés más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 

Milyen területek kezelhetők?

  • Arc, Homlok, Szem körül, Orr környéke, Száj körül, Toka, Nyak, Dekoltázs, Kézfej, Test különböző részein alkalmazható: pl. a fenék, a comb, vagy a térd megnyúlt bőrének feszesítésére.

  • Különösen jó hatékonysággal működik még szülés után azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr.

A Rádiófrekvenciáról

Az elektródák között rádiófrekvenciás energia áramlik, melynek sűrűsége és a bőrre gyakorolt hatása az elektródák számától és az alkalmazott energia mennyiségtől függ. Ezért fontos a látványos változáshoz a készülék rengeteg elektródája. Így az eredmények hamarabb megjelennek, látványosabbak és tartósabbak is.

A rádiófrekvenciát elektromos áram állítja elő. Az RF energia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas ellenállással rendelkező szövetekkel a dermis mélyén. Ez a 3 dimenziós melegítő hatás (45-60 fokra melegíti fel a bőrt) kollagén denaturációhoz vezet ( A denaturáció következtében a fehérje elveszti biokémiai hatását, megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta). A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, azaz a szervezet megjavítja a sérüléseket, de valójában "túltermel". Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Végül ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül.

A beavatkozás kb. 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény a kollagéntermelés beindulásának köszönhetően 3-6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően, annak függvényében, hogy az otthoni ápolás hogyan, milyen minőségben történik. A hatása ezután éri el a maximális végeredményt.

Mit tapasztal a kezelés alatt a vendég?

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a páciens. A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe.

Történhet-e megégés a kezelést követően?

A hatékony energiaszint pontos beállításához szükség van a Páciens együttműködésére. A fájdalomküszöböt figyelembe véve a lehető legnagyobb energiát használjuk, ha jól van beállítva, akkor nem okoz égést a bőrön.

Mit érzek a kezelést követően?

Maximum egy-két óráig tartó enyhe bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. Közvetlenül a Rádiófrekvenciás kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.

Milyen hosszútávú a kezelés hatása?

A tartós eredmény természetesen függ a páciens öregedési folyamatától (genetikai), az otthoni utóápolási protokolljától és életmódjától is. Dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.

Milyen hosszan tart a kezelés?

A kezelés a kezelt terület nagyságától függ, általában 20 és 70 perc.

Kinek ajánlott? 30 év felett minden bőrtípusra

Kúra ismétlés: Őszi-téli időszakban 2 hetente, nyári-tavaszi időszakban 3-4 hetente és 4 vagy 8 alkalommal, de már az első alkalommal is látványos a eredmény. A több alkalom garantálja a hosszan tartó eredményt biztosítja.

Férfiaknak is nagyon javasolt és közkedvelt kezelés gyors és hatékonysága miatt.

Árlista

Rádiófrekvenciás arckezelés 1.

+ 2 ml ampulla + regeneráló, hűsítő, nyugtató, fészesítő maszk

14 900 Ft

Rádiófrekvenciás arckezelés 2.

+ 2 ml ampulla + arc, nyak, dekoltázs masszázst és tápláló pakolást is tartalmaz

20 000 Ft

Nyak

 Ft/alkalom

10 000 Ft

Dekolzázs

Ft/alkalom

14 900 Ft

Arc+nyak+dekoltázs

Ft/alkalom

30 000 Ft

Felkar

Ft/alkalom, terület nagyságától függő

10 000 Ft

Könyök

Ft/alkalom

 5 000 Ft

Térdek

Ft/alkalom

10 000 Ft

Még több  arckezelés itt: