Rétegelt Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Lézerrel

CW LASER technológia + Különleges Triplex Hyarulonsav

CW Lézer technológia

A bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik

Különleges Triplex Hyarulonsav

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével

CW lézer kezelés
CW lézer kezelés

1. CW Lézer technológia

​MESO I LASER a legfejlettebb noninvazív (nem tűszúrásos) lézerterápiás rendszerek közé tartozó orvos-kozmetikai készülék. Egyedülállóan kombinálja az orvosi (high pulse) elektroporációs technológiát (transzdermális hatóanyag beviteli lehetőséget), egy erőteljes lézerterápiás rendszerrel.

A MESO I LASER német kutatócsoportjának legújabb fejlesztése, a CW Laser, az Anti-Aging kezelések területén nyújt rendkívül eredményes megoldást, kifejezetten a mély ránckezelésekre.

A lézeregység diódái, fókuszált lézerbesugárzást képesek lehetővé tenni, speciális területeken, nagy teljesítménnyel, intenzív hatásfokkal, állandó hullámhossztartománnyal.

CW laser kezelések rendkívül gyors és tartós ránctalanító hatása a különleges Triplex Hyarulonsavnak és az egyedülálló CW LASER technológiának köszönhető, mely segítségével tű nélkül is lehetőségünk nyílik nagy mennyiségű (15-20 ml) hyarulonsavat juttatni és beaktiválni a bőr különböző rétegeibe.

Triplex hyaluron sav
Triplex hyaluron sav

2. Különleges Triplex Hyarulonsav

​Az új, biotechnológialiag előállított TRIPLEX HYALURONSAV igazi hyaluronsav. A bőr számára optimális 3%-os haluronsav tartalma mellett három különböző hyaluron molekulaméretet tartalmaz, nagy, közepes és mikromolekuláris hyaluront.

A rendkívül mély rétegekbe felszívódó mikromolekuláris hyaluornsav kis méretének köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe és maximálisan pótolja a sejtek közötti térben a hyaluronsavat. Alapját képezi

a szilárd kötőszöveti réteg kiépítésének, és a rugalmas irha réteg (kollagén mátrix) fenntartásának.

Az Age Attraction által használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik, állati eredetű anyagoktól mentes, és nem génmanipulált hyaluron anyag (non-

GMO).

A kezelés alatt többszöri rétegezéssel töltjük fel a bőrt valódi 10 ml mikromolekuláris hyaluronsavval (töltőanyag), 10 ml peptid koncentrátummal (kollagénszintézis érdekében), és 6 ml erőteljes ránctalanító ampullákkal (Argirelin & Parazsázsa=botox hatás + Organikus Szilicium & DMAE=tömörítés).

A hatóanyagok a MESO I LASER eredeti elketroporációs technológiával juttatjuk a bőr akár 5-8 mm-es (!) rétegeibe is.

A rétegezések között a bejuttatott hatóanyagokat egy CW LASER elnevezésű, az országban kizárólag a Meso I Laser-rel alkalmazható speciális lézeres eljárással aktiváljuk, mely hatására a hatóanyagok és a töltőanyagok (orvosi tisztaságú hyaluronsav és peptidkoncentrátum), mélyen beépülnek a bőr különböző rétegeibe, mintegy alábélelve a bőrt.

A kezelést követően 1 hétig, további min. 10 ml mikromolekuláris hyaluronsavat képes felvenni és megkötni a bőr hosszú távra, így ajánlott ezt az adagot még otthon bejuttatni, naponta 2x nedves kézzel történő 3%-os Hyaluron 3 felvitellel, így garantálva az akár 3 hónapig is tartó hatást.

A CW laser kezelések gyakorlatilag egy teljes arcra alkalmazott rétegelt hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással és rendkívül szép, homogén bőrfelszín kialakulásával.

CW lézer kezelés árak

Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Laser-rel 30+

32 800 Ft

Hyaluronsavas arcfeltöltés CW Laser-rel 40+

38 800 Ft

CW laser Diamond kezelés

45 000 Ft

Az előnyös választás: szuperprémium kategóriás koncentrátumok

A luxus kategóriával ellentétben, a szuperprémium kategóriába sorolt termékeket sokkal ésszerűbb, racionálisabb tulajdonságok jellemzik. Ilyen tulajdonságok pl.

  • a maximális anti-ageing hatásfok

  • és ezzel egy időben

  • a termékek optimális ár-érték aránya

Amíg sok luxuskategóriás kozmetikum, főleg a költséges külső megjelenésre, a név ismertségére helyezi a hangsúlyt, és ez alapján árazza be általában jelentősen túlárazva - a kozmetikumot, addig a szuperprémium kategóriát képviselő Age Attraction, a legjobbnak számító minőségi alapanyagok beszerzését és ezen összetevők magas koncentrációban való alkalmazását részesíti előnyben. Az Age Attraction termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb összetevőkön alapuló koncentrátumokkal ápoljuk bőrünket, és színtiszta hatóanyagokkal érjük el azt, hogy olyan csodás legyen a bőrünk, amilyen még soha nem volt.

Termékeinket a legérzékenyebb bőrökre is bátran alkalmazhatjuk, hiszen mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG, parabén, paraffin olaj, parfüm, vazelin, ásványi olaj, színezék, állati összetevők.

forrás: www.age-attraction.hu

A titok melytől a kozmetikusok arca szépül

Minden kozmetikusnak fontos, hogy bőre szép és egészséges legyen. Ez rendszeres feladatot jelent és minőségi arcápolást igényel. A titok a rendszeres, hidratáló hatású mélytisztításban és az optimális koncentrációjú, az öregedési folyamatokat lassító hatóanyagok bejuttatásában rejlik. Ők tudják "mit kennek magukra" és azt is, hogy miért pont azt. Az Age Attraction termékszériákkal a kollagén termelődés intenzív stimulálásával, a bőrt terhelő vegyi anyagok mellőzésével, a siker garantált.

Szerencsére egyre több hazai kozmetikában, sőt már orvosi rendelőben is megjelent a letisztult, igényes csomagolású, szuperprémium minőséget képviselő Age Attraction orvos-kozmetikai termékcsalád. Ez nem véletlen.
Az Age Attraction termékkoncentrátumok kizárólag professzionális szakmai alapokon lettek összeállítva. Ennek köszönhető eredményességük, és a luxust is felülmúló kifinomultságuk.

forrás: www.age-attraction.hu 

Fedezd fel a hosszú távú Anti-Ageing titkát

A hosszú távú anti-ageing, huszonéves korban nem jelent mást, mint a bőr fiatalos struktúrájának a megtartását hosszú távon. Érett bőr esetében viszont már javítani is kell, majd utána dolgozni azon, hogy a korrekciókat megtarthassuk és mellette lassítsuk az öregedési folyamatokat, amennyire csak lehet.
A megelőzés már 24 éves kortól ajánlott, hiszen a kollagén termelődés lassulása már ilyen korán elkezdődik. Ha ezt elmulasztottuk, akkor sincs minden veszve.
Az Age Attraction Anti-Ageing szemléletű koncentrátumaival mindenki megtalálhatja a bőr aktuális állapotának megfelelő arcápolást és kezelési stratégiát.

forrás: www.age-attraction.hu

Tökéletes dózisok a maximális hatásér

Az Age Attraction termékei csak olyan összetevőket tartalmaznak, melyek hatékonyságát kutatások igazolják. Ilyenek a valódi hyaluronsav, a szinergiában működő vitaminok, az erőteljes peptidek, a koenzim Q10 és a speciális növényi kivonatok, mint pl. a para zsázsa. Összehasonlítva sok más magas árú kozmetikummal, a mi termékeink sokkal magasabb koncentrációban tartalmazzák az egyébként is erőteljes összetevőket. 

forrás: www.age-attraction.hu