Babor | smink

Babor smink

babor smink
babor smink

Mitől különleges egy Babor AGE ID Smink?

Manapság a make-up nem jelent többet, mint sminket. Ezért is lett a Nudelook, azaz "láthatatlan smink" jól ismert és népszerű. Ez többet jelent annál, mint csak kevesebb sminket viselni. A legtöbb esetben kevés, szinte láthatatlan festékekkel szeretnék a kívánt eredményt elérni.

A nők tökéletesen akarnak kinézni egész nap, a lehető legkevesebb ráfordítással. Ezért hozott létre az éleslátással megáldott Face-Designer, Peter Schmidinger egy olyan koncepciót, ami minden nő részére gyorsan és egyszerűen alkalmazható.

Ezt a koncepciót mi Miskolczi Kingától - a magyarországi AGE ID Akadémia vezetőjétől tanultuk és folyamatosan tanuljuk, hiszen a smink trendek változnak és folyamatosan ebben is fejlődni kell. 

Mi is az a Babor AGE ID smink koncepció?

Első a forma, aztán a szín. A tökéletes make-up alapja mindenekelőtt az arcforma tökéletesítése.

Ezt három lépésben tehetjük meg:

 1. világosítás

 2. pirosítás

 3. szemöldökformázás

Az arc formálásához elsőként a formát kell meghatározni (ovális, kerek, háromszög alakú, négyszög alakú) és az arcformától függően kell a kontúrokat erősebben vagy lágyabban elkészíteni a Face Design koncepció segítségével. Az alapelv ebben az esetben is: a kevesebb több!

A helyes sorrend összefoglalása a tökéletes sminkhez:

 1. védelem, ápolás és regenerálás

 2. formát adó termékek: alapozók, árnyékoló, pirosító és szemöldökceruzák

 3. színt adó/színező termékek: szem make-up, ajak make-up, körömlakkok és körömápolás

Minden nő gyönyörű lehet a AGE ID koncepció használatával.

A nő alap sminkjét a BABOR AGE ID Collection, biztosítja:

 • alapozás a hibátlan bőrért,

 • világosítás a tökéletes arcformáért

 • púderezés a fixálásért,

minden típusú és korú hölgy számára tökéletesen használható.

Ez a sminksorozat, a természetes anyagokkal, összefonódva a hatékony védelemmel, a bizonyítottan magas hatékonyságú összetevőkön keresztül teszi e sminkeket különleges minőségűvé.

A BABOR AGE ID Collection, termékei az érzékeny bőrűek számára is használhatók. Ezek az innovatív smink termékek a tápláló összetevőkkel újítják meg a bőr természetes védekező képességét. Ön is élvezheti a BABOR "lifting"-komplex hatását, mely hatásos védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.

A BABOR "lifting"-komplex az alábbiakból áll:

 • L-PCA: a biomimetikus összetevők, növényi aminosívak visszaállítják a bőr természetes védekező képességét - megújítás és védelem

 • Tengeri édeskömény: aktiválják a sejtmegújítást - megújítás

 • Csillagfürt olaj: antioxidáns és védi a bőrsejtek DNS-ét - védelem

 • E-vitamin: véd a szabadgyökök ellen - védelem

A BABOR AGE ID Collection, mint sminksorozat, nem csak az arcápoló folyamat utolsó lépése, de védelmi vonal is egyben, mely tökéletesen kiegészíti a BABOR arcápoló termékcsaládot.

Sminkelés munka közben