IPL | tartós szőrtelenítés

Hatékony technológiával a hosszantartó bársonyos bőrért

Csúcstechnológia

Az általunk használt E-LIGHT csúcstechnológia az IPL készülékek legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, kiegészítve az IPL-SHR technológiával.

Gyors eredmény

Az aktív, növekedési szakaszban lévő szőrszálak 10-14 nap múlva elhalnak és kihullanak. 

Tartós hatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

16 év tapasztalat

2005 óta végezünk IPL tartós szőrtelenítő kezeléseket, így pontosan tudjuk mitől lesz egy szőrtelenítő kezelés hatásos és tartós

IPL szőrtelenítés működési elve

Az IPL szőrtelenítés lényege, hogy az összefüggő szőrszál melanin-ja (sötét pigment) elnyeli az IPL erőteljes villanását. Ez a fényenergia a szőrtüszőbe jutva hőenergiává alakul és így azt roncsolja.

A kibocsátott impulzus speciálisan összetett, mely biztosítja az un. termo-relaxációt. Így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak, viszont a növekedési fázisban lévő szőrszálak 10-14 nap elteltével elhalnak és kipotyognak.

A melanin (pigment-bőrfesték) képződés a szőr növekedési (anagén) szakasz jellemzője és ebben a szakaszban folyamatos a szőrszál és szőrtüsző kapcsolata. Ez az oka, hogy eredményes kezelés kizárólag ebben, az élettanilag aktív, növekedési szakaszban végezhető.

Az aktív, növekedési szakaszban lévő szőrszálak száma és az aktív időszak tartama testájanként változó, ami nagyban befolyásolja a szükséges kezelések számát. Íme néhány példa: karok 1-3 hónap, hónalj 3-4 hónap, bikini 2-3 hónap, láb 2-5 hónap, bajusz 2-5 hónap

​A gyantázással ellentétben az IPL tartós szőrtelenítés során a hámréteg nem sérül, így kizárt a fertőződés veszélye is. A meglévő szőrtüszőgyulladások 1-2 alkalom után enyhülnek, az IPL kezelések végére pedig megszűnnek.

Az IPL tartós szőrtelenítés sorozatát követően nem kell tartani, hogy újra előjönnek, hiszen az IPL tartós szőrtelenítő kezelések után az oka szűnik meg, nincs szőr, ami miatt gyulladások keletkeznének a bőrön.

A legkorszerűbb IPL gép technológiájának köszönhetően már az első 1-2 kezelés után is rendkívül jó eredmények láthatók, de minden bőr más! A kezelések hatékonysága függ a bőr melanin tartalmától, a szőr színétől, vastagságától és sűrűségétől.

Csúcstechnológia: IPL-SHR technológia

​Az általunk használt E-LIGHT csúcstechnológia az IPL készülékek legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze, kiegészítve az IPL-SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma - akne, rosacea, petyhüdt, öregedő bőr és ráncok kezelése, illetve a nem kívánt szőrzet eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors, és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

A Super Hair Removal, azaz az IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő technológia. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak (a normál bőrállapotú ún. Fitzpatrick-4, vagy barnultabb Fitzpatrick-3 bőrtípus esetén) is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés, és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.


IPL tartós szőrtelenítés árlista

IPL - Hónalj AKCIÓS

8 800 Ft

IPL - Bajusz AKCIÓS

5 000 Ft

IPL - Áll AKCIÓS

8 000 Ft

IPL - Fél áll AKCIÓ

6 000 Ft

IPL - Bajusz + 1/2 áll AKCIÓS

8 500 Ft

IPL - Pajesz mindkét olda AKCIÓS

6 000 Ft

IPL - Szemöldök között AKCIÓS

2 500 Ft

IPL - Mellkas

29 500 Ft

IPL - Alkarok

22 000 Ft

IPL - Teljes kar (alkarok, Felkarok, kéz)

36 000 Ft

IPL - Ujjak AKCIÓS

6 000 Ft

IPL - Bikini vonal AKCIÓS

8 800 Ft

IPL - Fazon (bikinivonalon belül)

15 000 Ft

IPL - Bikinivonal és Fazon AKCIÓS

19 500 Ft

IPL - Intim terület AKCIÓS

10 000 Ft

IPL - Combok

42 500 Ft

PL - Külső combok

22 500 Ft

IPL - Lábszárak

42 500 Ft

IPL - Vállak

20 000 Ft

IPL - Teljes popsi

22 000 Ft

IPL - Belső combok

22 500 Ft